Grand Hotel εξελίξεις – Τον χτυπάει και τον αφήνει σέκο

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις προκαλούν ένταση και ανατροπές. Η Βασιλική θα χτυπήσει έναν άντρα στο κεφάλι, οδηγώντας σε απρόσμενα γεγονότα. Ο Ζάχος, ακολουθώντας εντολές του Ρήγα, στήνει παγίδα στον Πέτρο καθώς αυτός κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.

Grand Hotel εξελίξεις – Τον χτυπάει και τον αφήνει σέκο

Εκείνη τη στιγμή, μια γυναίκα επεμβαίνει, σώζει τον Πέτρο και χτυπά τον Ζάχο, αφήνοντάς τον αναίσθητο στο έδαφος. Ο Πέτρος μένει άφωνος, όταν ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που τον έσωσε είναι η Βασιλική. Οι δυο τους ανταλλάσσουν μια έντονη στιγμή, με τον έναν να πέφτει στην αγκαλιά του άλλου. Η Βασιλική του αποκαλύπτει ότι έχει στην κατοχή της ένα γράμμα που μπορεί να προκαλέσει την απώλεια του ξενοδοχείου από την Κυβέλη. Του εξηγεί πως όλα ξεκίνησαν όταν εκμυστηρεύτηκε αυτό το γεγονός στον Ρήγα, ο οποίος ενημέρωσε την Κυβέλη.

Η ιστορία της Βασιλικής αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα. Τη νύχτα εκείνη, είχε καβγαδίσει με τον Ρήγα, ο οποίος τη χτύπησε και την έριξε στη λίμνη. Ο Ρήγας πίστεψε ότι είχε πεθάνει, όμως ο Κοσμάς τη βρήκε και την έκρυψε, ξεκινώντας από τότε τον εκβιασμό. Η συζήτηση μεταξύ Πέτρου και Βασιλικής διακόπτεται από την Αλίκη, που εμφανίζεται ξαφνικά και συγκρούεται με τον Πέτρο. Ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει δραματικά όταν η Αλίκη ακούει έναν διάλογο ανάμεσα στη Βασιλική και την Κυβέλη, φέρνοντας νέες ανατροπές στην πλοκή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ