Grand Hotel εξελίξεις – Της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό

Grand Hotel εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται ανατροπές, με την Ελένη να κάνει μια κίνηση που αναμένεται να αλλάξει τις εξελίξεις και να φέρει αναπάντεχες δραματικές εκπλήξεις. Η κίνηση αυτή ανατρέπει την κατάσταση, με τον Πέτρο να ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του, ενώ έχει πλέον στο πλευρό του την Αλίκη.

Grand Hotel εξελίξεις – Της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό

Ταυτόχρονα, ο Ρήγας, υπό την πίεση της Κυβέλης, αναζητά απεγνωσμένα τον εκβιαστή, ο οποίος όμως βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο υποψιάζεται. Η βαλίτσα με τα χρήματα, ωστόσο, καταλήγει σε λάθος χέρια, δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα. Παράλληλα, ο Χρόνης εντοπίζει το χρυσό μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία της Ρόζας, οδηγώντας στη σύλληψη ενός αθώου άνδρα. Ο Νικόλας καταλήγει στη φυλακή όταν το φονικό όπλο βρίσκεται στο κρεβάτι του, γεγονός που ενισχύει τις κατηγορίες εναντίον του.

Παρά τις διαμαρτυρίες του για την αθωότητά του, οι εξελίξεις τον καταδικάζουν, καθώς έχει πέσει θύμα του Ιορδάνη και της Κυβέλης. Μητέρα και γιος κατέστρωσαν αυτό το σχέδιο ώστε να αποπροσανατολίσουν την αστυνομία και να κατευθύνουν τις υποψίες αλλού. Η Αγγέλα, συντετριμμένη από τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο της, αντιλαμβάνεται την αθωότητά του και αποφασίζει να αντιδράσει. Αντιμετωπίζει την Κυβέλη και της θέτει ένα δίλημμα που την αναγκάζει να επανεξετάσει τις πράξεις της. Στα επόμενα επεισόδια, της σειράς έρχονται με ακόμα περισσότερες συγκλονιστικές στιγμές, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ