Grand Hotel εξελίξεις – Παθαίνει ηλεκτροπληξία και μένει φυτό

Grand Hotel εξελίξεις – Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», καθώς ο Νικόλας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα, που αποδεικνύεται όχι και τόσο τυχαίο. Η Ελένη ανακαλύπτει τον φάκελο που αναζητά η Κυβέλη, τον ανοίγει και μένει άναυδη από το περιεχόμενο. Το γράμμα, απευθυνόμενο στην Αγγέλα, αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για τον Νικόλα.

Grand Hotel εξελίξεις – Παθαίνει ηλεκτροπληξία και μένει φυτό

Ο Γαζής αναγνωρίζει ότι δεν φέρθηκε σωστά στον μεγαλύτερο γιο του, τον χαρακτηρίζει ως τον πιο ευγενικό και αξιόλογο από τα παιδιά του, και τον ανακηρύσσει ως νόμιμο κληρονόμο του. Η Ελένη κρατά το γράμμα κρυφό από τον Νικόλα, ενώ παράλληλα τον πείθει να την παντρευτεί, γεγονός που εξοργίζει την Αγγέλα. Εκείνη προσπαθεί να τον προειδοποιήσει ότι η Ελένη έχει κρυφά κίνητρα και δεν τον αγαπά, αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Ο Ρήγας, αντιλαμβανόμενος ότι η Ελένη έχει κλέψει το γράμμα, ενημερώνει την Κυβέλη, η οποία την απειλεί, αλλά δεν καταφέρνει να πάρει πίσω το έγγραφο.

Κατά τη διάρκεια του γάμου της Αλίκης, ο Νικόλας παθαίνει ηλεκτροπληξία καθώς επιχειρεί να αλλάξει μια λάμπα στην αίθουσα δεξιώσεων. Η Ελένη τον βρίσκει αναίσθητο πάνω σε ένα τραπέζι. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας και αποφασίζει να ανακαλύψει τον υπαίτιο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση του Νικόλα δεν βελτιώνεται. Η ηλεκτροπληξία έχει προκαλέσει σοβαρές βλάβες, και ο γιατρός ενημερώνει την Αγγέλα ότι οι ελπίδες για επιβίωσή του είναι ελάχιστες.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ