Grand Hotel εξελίξεις – Ο Ρήγας τρίζει τα δόντια της Κυβέλης

Grand Hotel εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται να είναι καθηλωτικά, καθώς ο Ρήγας προχωρά σε ανοιχτές απειλές προς την Κυβέλη, επιβάλλοντας τους όρους του. Η Βασιλική είναι νεκρή και ο Πέτρος, σοκαρισμένος από την απώλεια, συνεργάζεται με τον Χρόνη Κομνηνό για να εντοπίσουν τον δολοφόνο της.

Grand Hotel εξελίξεις – Ο Ρήγας τρίζει τα δόντια της Κυβέλης

Στο πολυτελές ξενοδοχείο, η Κυβέλη ανησυχεί καθώς θέλει να αποκτήσει το γράμμα που είχε η Βασιλική. Όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Ρήγας το κρατά στα χέρια του, η αγωνία της κορυφώνεται. Ο Ρήγας της προτείνει μια συμφωνία: αν βρει αυτό που αναζητά, θα ανακτήσει τη θέση του διευθυντή του ξενοδοχείου. Η πίεση μεγαλώνει και η Κυβέλη, βλέποντας την κατάσταση να εξελίσσεται εναντίον της, αναγκάζεται να αποδεχθεί τους όρους του. Ωστόσο, ο Ρήγας δεν αρκείται μόνο σε αυτό. Της ζητά να ανακοινώσει ξανά τους αρραβώνες του με την Αλίκη, επαναφέροντας έτσι την παλιά τάξη στο ξενοδοχείο.

Την ίδια στιγμή, η Αλίκη προγραμματίζει να αποδράσει με τον Πέτρο, καθώς νιώθει βαθιά ερωτευμένη μαζί του. Ωστόσο, τα σχέδιά της ανατρέπονται. Ο Πέτρος της εξηγεί ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και απαιτεί προσοχή. Η Αλίκη αισθάνεται προδομένη αλλά κατανοεί την ανάγκη για συγκράτηση. Το ντόμινο των ανατροπών συνεχίζεται χωρίς σταματημό στη σειρά του ΑΝΤ1, **Grand Hotel**, με ανατροπές που κρατούν το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ