Grand Hotel εξελίξεις – Ο Ρήγας στην στενή

Grand Hotel εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Χρόνης συλλαμβάνει τον Ρήγα για φόνο και να τον στέλνει στη φυλακή. Όλα ξεκινούν όταν ο Πέτρος και η Αλίκη βρίσκουν ένα γράμμα της Βασιλικής, το οποίο αποκαλύπτει την παλαιότερη σχέση της με τον Ρήγα.

Grand Hotel εξελίξεις – Ο Ρήγας στην στενή

Η Αλίκη, σίγουρη ότι ο αρραβωνιαστικός της εμπλέκεται στον θάνατό της, τον πιέζει να της πει την αλήθεια. Εκείνος παραδέχεται πως υπήρξε για λίγο καιρό με τη Βασιλική, αλλά επιμένει ότι δεν την έβλαψε ποτέ. Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια, πηγαίνει αμέσως στον αστυνόμο Χρόνη και του αποκαλύπτει όσα ανακάλυψε. Ο Χρόνης κατευθύνεται στο ξενοδοχείο, όπου ο Ρήγας του παραδέχεται τη σχέση του με τη Βασιλική και τελικά καταλήγει στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος συλλαμβάνεται για ένα άλλο έγκλημα που εκκρεμεί, όμως σύντομα αφήνεται ελεύθερος.

 

Εν τω μεταξύ, ο Ρήγας από τη φυλακή δίνει εντολή σε έναν από τους άντρες του να εξοντώσει οποιονδήποτε υπάλληλο του ξενοδοχείου επιχειρήσει να καταθέσει στον Κομνηνό για την εξαφάνιση της Βασιλικής. Ο Νικόλας ετοιμάζεται να παραστεί σε μια συνάντηση του προσωπικού, ενώ ο Πέτρος του ανακοινώνει ότι φεύγει για πάντα, θεωρώντας ότι ο δολοφόνος της αδερφής του είναι πλέον στη φυλακή.

Καθώς ο Πέτρος αποχωρεί, αγνοεί ότι ο άνθρωπος του Ρήγα τον παρακολουθεί, έτοιμος να τον σκοτώσει. Τη στιγμή που ο εκτελεστής είναι έτοιμος να τραβήξει τη σκανδάλη, μια γυναίκα παρεμβαίνει και τον χτυπά, σώζοντας έτσι τη ζωή του Πέτρου την τελευταία στιγμή. Η δραματική αυτή εξέλιξη αφήνει τους θεατές σε αγωνία για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ