Grand Hotel εξελίξεις – Νέο στοιχείο καίει τον Ρήγα

Grand Hotel εξελίξεις – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές, καθώς ο κλοιός γύρω από τον Ρήγα στενεύει όλο και περισσότερο, αποκαλύπτοντας σημαντικές αλήθειες. Ένα κολιέ που ανήκει σε πελάτισσα του πολυτελούς ξενοδοχείου ανατρέπει τα δεδομένα και οδηγεί την Αλίκη και τον Πέτρο σε νέες περιπέτειες.

Grand Hotel εξελίξεις – Νέο στοιχείο καίει τον Ρήγα

Το συγκεκριμένο αντικείμενο αποδεικνύεται κρίσιμο, καθώς αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό του Ρήγα που τον συνδέει με την εξαφάνιση της Βασιλικής. Ο Χρόνης, με σημαντικά στοιχεία στα χέρια του, καταφτάνει στο ξενοδοχείο και συλλαμβάνει τον Ρήγα. Η Κυβέλη εξοργίζεται με την απροσεξία του, ενώ ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλίκη ότι ο Χρόνης θεωρεί την κατάθεσή του απαραίτητη για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Παρά την αρχική του διστακτικότητα, ο Πέτρος αποφασίζει τελικά να καταθέσει, επιθυμώντας να μάθει την αλήθεια για την εξαφάνιση της αδελφής του. Ο Ρήγας, ενώ βρίσκεται στη φυλακή, δίνει εντολή στον Ζάχο να εξοντώσει τον μάρτυρα που πρόκειται να καταθέσει εναντίον του.

Καθώς ο Πέτρος κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα, ο Ζάχος τον ακολουθεί και τον σημαδεύει με ένα όπλο. Ωστόσο, πριν προλάβει να πυροβολήσει, μια κοπέλα εμφανίζεται ξαφνικά από πίσω και τον χτυπά στο πρόσωπο. Ο Πέτρος, σοκαρισμένος, τρέχει προς το μέρος της και συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα είναι η Βασιλική, την οποία θεωρούσε νεκρή. Το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Βασιλικής αρχίζει να ξετυλίγεται, ενώ οι αποκαλύψεις φέρνουν νέα δεδομένα που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στο Grand Hotel.

Για την αρχική σελίδα « Grand Hotel » πατήστε ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ