Grand Hotel εξελίξεις – Μπλέκει τον κληρονόμο στα δίχτυα της

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό, καθώς η Ελένη ανακαλύπτει ότι ο Νικόλας είναι ένας Γαζής και εκμεταλλεύεται αυτή την πληροφορία προς όφελός της. Παράλληλα, η Αγγέλα, η μητέρα του Νικόλα, βιώνει μια έντονη κρίση καθώς προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο της από τις προθέσεις της Ελένης. Ο Νικόλας είναι εξώγαμο παιδί του Κωσταντίνου Γαζή, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με την Αγγέλα.

Grand Hotel εξελίξεις – Μπλέκει τον κληρονόμο στα δίχτυα της

Αυτό σημαίνει ότι ο Νικόλας είναι ετεροθαλής αδελφός της Αλίκης, της Σοφίας και του Ιορδάνη, κάτι που τον καθιστά κληρονόμο του ξενοδοχείου και της περιουσίας της οικογένειας. Ο Νικόλας, ωστόσο, αγνοεί την πραγματικότητα της οικογενειακής του καταγωγής και δουλεύει στο ξενοδοχείο ως υπάλληλος, πιστεύοντας πως ο πατέρας του είναι ναυτικός. Η Ελένη, συνειδητοποιώντας τη σημασία του γράμματος που έχει στα χέρια της, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια και να προκαλέσει αναστάτωση στο ξενοδοχείο, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τον Νικόλα για να πετύχει τους σκοπούς της.

Με έξυπνες τακτικές, η Ελένη αρχίζει να πλησιάζει τον Νικόλα, συμπεριφερόμενη του γλυκά και προσφέροντας ακόμη και προτάσεις γάμου. Εν τω μεταξύ, η Αγγέλα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προειδοποιήσει τον γιο της για τις πραγματικές προθέσεις της Ελένης, τονίζοντας ότι η Ελένη δεν τον αγαπά και τον εκμεταλλεύεται. Παρά τις συμβουλές της, ο Νικόλας παραμένει ανυποψίαστος και επιτίθεται στην Αγγέλα, μη συνειδητοποιώντας την επικινδυνότητα της κατάστασής του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ