Grand Hotel εξελίξεις – Η Κυβέλη τελειώνει τον Ρήγα

Grand Hotel εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς *Grand Hotel* προμηνύεται συγκλονιστική, καθώς η Κυβέλη αποφασίζει να διαλύσει τον αρραβώνα της Αλίκης με τον Ρήγα, μετά τη σύλληψη του τελευταίου. Με τον Ρήγα στη φυλακή, η κατάσταση στο ξενοδοχείο αλλάζει ριζικά.

Grand Hotel εξελίξεις – Η Κυβέλη τελειώνει τον Ρήγα

Η Κυβέλη ανακοινώνει στην Αλίκη ότι δεν μπορεί να επιτρέψει στην κόρη της να παντρευτεί έναν άντρα κατηγορούμενο για φόνο. «Διαλύω τον αρραβώνα σας. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω, ελπίζοντας πως το σκάνδαλο θα κοπάσει σύντομα», της λέει αποφασισμένη. Παρόλο που η απόφαση φαίνεται σκληρή, η Αλίκη κρυφά χαίρεται, πιστεύοντας ότι τώρα έχει μια ευκαιρία με τον Πέτρο. Μάλιστα, όταν εξομολογείται στον Ιορδάνη πως είναι ερωτευμένη, εκείνος την ενθαρρύνει να ακολουθήσει την καρδιά της.

Η Κυβέλη αργότερα ορίζει τον Αλέξανδρο υπεύθυνο της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, κάτι που τον κάνει να πανηγυρίζει με τη γυναίκα του Σοφία. Ωστόσο, ο Ιορδάνης, διαφωνώντας, δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη. Οι ισορροπίες αλλάζουν και ο Αλέξανδρος, αντί για διευθυντής, γίνεται βοηθός του Ιορδάνη, γεγονός που εξοργίζει τόσο εκείνον όσο και τη Σοφία. Παρόλα αυτά, αποδεικνύεται ιδιαίτερα ικανός, με την Κυβέλη να προειδοποιεί τον γιο της να αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο σαν αντίπαλο αν δεν θέλει να χάσει τη θέση του.

Στο μεταξύ, η Αλίκη επισκέπτεται τον αστυνόμο και του αποκαλύπτει πως η Βασιλική βρέθηκε, γεγονός που οδηγεί στην απελευθέρωση του Ρήγα. Εκείνος, γεμάτος χαρά, επιστρέφει στην Αλίκη, αλλά η ίδια του ανακοινώνει τη διάλυση του αρραβώνα. Στη συνέχεια, ο Ρήγας έρχεται αντιμέτωπος με την Κυβέλη, που αρνείται να του δώσει τη θέση του πίσω. Οργισμένος, επισκέπτεται τον Αλέξανδρο και τον Ιορδάνη, προειδοποιώντας τους ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ