Grand Hotel εξελίξεις – Η Καμαριέρα καίει την Κυβέλη

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», η Κυβέλη ετοιμάζει ένα σχέδιο που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Αλίκη αναζητά κρυφά το γραφείο του Ρήγα και ανακαλύπτει ένα εκβιαστικό γράμμα που αφορά την εξαφάνιση της Βασιλικής Ασλάνογλου.

Grand Hotel εξελίξεις – Η Καμαριέρα καίει την Κυβέλη

Όταν ζητά ξηγήσεις απο τον Ρήγα, οι απαντήσεις του προσθέτουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση, φέρνοντας στο προσκήνιο έναν ύποπτο που προκαλεί σοκ. Παράλληλα, ο Πέτρος συμμετέχει σε μια σφοδρή αναμέτρηση μποξ στο καταγώγιο του Βλάσση και αντιμετωπίζει μια σοβαρή απόφαση. Ο αστυνόμος Κομνηνός φέρνει ένταλμα έρευνας για το Grand Hotel, αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο, πριν συναντήσει την Κυβέλη, που θέλει να προστατεύσει την ηρεμία του ξενοδοχείου της.

Ο Πέτρος και η Αλίκη, ενωμένοι στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν τον εκβιαστή, αγνοούν τους κινδύνους. Ο Πέτρος σχεδιάζει να εισέλθει στο γραφείο του Ρήγα με ένα κρυμμένο μαχαίρι, αλλά η Αλίκη, αντιλαμβανόμενη το σχέδιο, τρέχει να τον σταματήσει. Την ίδια στιγμή, μια καμαριέρα ανακαλύπτει το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία της Ρόζας και η Κυβέλη ενεργοποιεί ένα νέο βρώμικο σχέδιο για να προστατεύσει τον γιο της.

Η κόμισα Ολυμπία προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά της Σοφίας και της Κυβέλης, απειλώντας τον γιατρό Βερεμή να της αποκαλύψει την αλήθεια για το ατύχημα και την εγκυμοσύνη. Τέλος, η Αλίκη ανακαλύπτει έναν χρυσό μανικετόκουμπο και ο Πέτρος αναγνωρίζει σε ποιον ανήκει, περιπλέκοντας περαιτέρω την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ