Grand Hotel εξελίξεις – Γίνεται φόνισσα – Του δίνει να πιει δηλητήριο

Grand Hotel εξελίξεις – Σοκαριστικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς, καθώς αποκαλύπτεται πως η Κυβέλη Γαζή είναι δολοφόνος. Η αποκάλυψη έρχεται όταν η αλήθεια για τον θάνατο του συζύγου της, Κωνσταντίνου Γαζή, βγαίνει στο φως. Αν και φαινομενικά ο θάνατός του οφειλόταν σε ανακοπή καρδιάς, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκοτεινή.

Grand Hotel εξελίξεις – Γίνεται φόνισσα – Του δίνει να πιει δηλητήριο

Η Αλίκη, σε συζήτηση με τον Πέτρο, αποκαλύπτει πως ο πατέρας της πέθανε ξαφνικά πριν λίγο καιρό, με τους γιατρούς να αποδίδουν το θάνατό του σε φυσικά αίτια. Μέσα από flashbacks, βλέπουμε πόσο κοντά ήταν η Αλίκη με τον πατέρα της, με την αγάπη και την αφοσίωση που έτρεφε για αυτόν να είναι εμφανείς. Ωστόσο, τα συναισθήματα αυτά θα αλλάξουν δραματικά όταν η Αλίκη ανακαλύψει το σκοτεινό παρελθόν του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Γαζής δεν ήταν ο αφοσιωμένος πατέρας και σύζυγος που πίστευε η οικογένειά του.

Είχε παράλληλη σχέση με την Αγγέλα, την οικονόμο του ξενοδοχείου, και μάλιστα, ο γιος της, Νικόλας, είναι στην πραγματικότητα και δικός του γιος, καθιστώντας τον αδελφό της Αλίκης, της Σοφίας και του Ιορδάνη. Η Κυβέλη, όταν μαθαίνει για την προδοσία του συζύγου της, αποφασίζει να δράσει. Θέλοντας να πάρει τον πλήρη έλεγχο του ξενοδοχείου και ταυτόχρονα να τον εκδικηθεί, τον δηλητηριάζει με ένα θανατηφόρο ρόφημα. Η αποκάλυψη αυτής της δολοφονίας θα ταράξει τα νερά στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποκαλύπτοντας πως η Κυβέλη δεν έδρασε μόνη της.

Ο Ρήγας, συνεργός της στο έγκλημα, την βοηθάει στην εκτέλεση του σχεδίου της, και για αυτό τον λόγο τον προωθεί ως κατάλληλο γαμπρό για την κόρη της, Αλίκη. Η σειρά υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών με τις συνεχείς ανατροπές και αποκαλύψεις, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ιστορία της οικογένειας Γαζή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ