Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι σώζει το τομάρι του γιού της

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ιορδάνης, γιος της Κυβέλης, θα αντιμετωπίσει σοβαρό εκβιασμό από τον Βλάσση. Ο τελευταίος θα τον απειλήσει για τον φόνο μιας κοπέλας, της Ρόζας, ενώ ο Ιορδάνης δεν θα ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι σώζει το τομάρι του γιού της

Η αστυνομία, με επικεφαλής τον αστυνόμο Χρόνη Κομνηνό, επικεντρώνει τις έρευνές της στο ξενοδοχείο και αναζητά τον δολοφόνο. Ο Ιορδάνης, που πάντα αναζητούσε την προσοχή των γονιών του και μετά τον θάνατο του πατέρα του έμπλεξε με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα παράνομα στοιχήματα, βρίσκεται τώρα σε αδιέξοδο. Η Κυβέλη πληροφορείται από τον ίδιο τον γιο της ότι μπλέκεται σε σοβαρό πρόβλημα και ότι τον εκβιάζουν για τον φόνο. Αν και τρομοκρατημένη, αποφασίζει να μην επιτρέψει σε τίποτα να διαταράξει τη λειτουργία του ξενοδοχείου. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, αποκαλύπτεται ότι η σπασμένη λεπίδα που βρέθηκε στο σώμα της Ρόζας προέρχεται από χρυσό μαχαίρι του ξενοδοχείου.

Ο Βλάσσης αιφνιδιάζει τον Κομνηνό, ενημερώνοντάς τον ότι η Ρόζα βρισκόταν με τον Ιορδάνη το βράδυ της δολοφονίας, γεγονός που τον βάζει στο κάδρο των υπόπτων. Μια καμαριέρα βρίσκει κάτω από το στρώμα του Ιορδάνη το μαχαίρι του φόνου, επιδεινώνοντας τη θέση του. Αντιμέτωπη με την προοπτική ότι ο γιος της θα κατηγορηθεί για τον φόνο, η Κυβέλη καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο. Ζητά από τον Ιορδάνη να κρύψει το μαχαίρι στο στρώμα του Νικόλα, στοχοποιώντας έτσι έναν αθώο για να προστατέψει τον γιο της από τη δικαιοσύνη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ