Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι καθαρίζει το όνομα της οικογένειας η Κυβέλη

Grand Hotel εξελίξεις – Ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται στη συνέχεια της σειράς στον ANT1. Η Κυβέλη σχεδιάζει ένα σατανικό σχέδιο για να προστατεύσει τον γιο της, Ιορδάνη, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για φόνο.

Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι καθαρίζει το όνομα της οικογένειας η Κυβέλη

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Ιορδάνης έχει περιέλθει σε δύσκολη κατάσταση, εμπλέκοντας τον εαυτό του στον τζόγο, τα παράνομα στοιχήματα, το αλκοόλ και τις ελευθέρων ηθών γυναίκες. Στην πορεία, ο Βλάσης εκβιάζει τον Ιορδάνη για τη δολοφονία μιας κοπέλας, αφήνοντάς τον σε αμηχανία και χωρίς ιδέες για το πώς να αντιδράσει. Την ίδια στιγμή, ο Χρόνης Κομνηνός εστιάζει τις έρευνές του στο «Grand Hotel», έχοντας ήδη στα χέρια του ένταλμα έρευνας για το ξενοδοχείο. Από την άλλη, η Κυβέλη ενημερώνεται από τον Ιορδάνη για τις απειλές που δέχεται σχετικά με τον θάνατο της Ρόζας.

Οι έρευνες του Χρόνη επιβεβαιώνουν ότι η λεπίδα που βρέθηκε στο πτώμα της κοπέλας ανήκει σε μαχαίρι του ξενοδοχείου. Σύντομα, ο Βλάσης αιφνιδιάζει τον Χρόνη, αποκαλύπτοντας ότι τη μοιραία νύχτα η Ρόζα ήταν με τον Ιορδάνη. Εν τω μεταξύ, μια καμαριέρα ανακαλύπτει το φονικό μαχαίρι κάτω από το στρώμα του Ιορδάνη. Προκειμένου να σώσει τον γιο της, η Κυβέλη στήνει ένα σχέδιο: λέει στον Ιορδάνη να κρύψει το μαχαίρι στο δωμάτιο ενός άλλου.

Έτσι, ο Χρόνης βρίσκει το χρυσό μαχαίρι στο κρεβάτι του Νικόλα, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Παρά τις αντιρρήσεις του, ο αστυνόμος τον συλλαμβάνει. Η μητέρα του γνωρίζοντας την αθωότητα του γιου της, βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της και τις συγκλονιστικές εξελίξεις που προκύπτουν.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε