Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι Γλιτώνει η Σοφία την φυλακή

Grand Hotel εξελίξεις – Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με την αστυνομία να πλησιάζει όλο και περισσότερο τη Σοφία, θεωρώντας την ύποπτη για τον φόνο της Βασιλικής. Ο Ρήγας ανακαλύπτει ότι η Ελένη έχει κλέψει ένα κρίσιμο γράμμα και το αναφέρει στην Κυβέλη. Παρά τις απειλές της Κυβέλης ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ίδιο τέλος όπως η Βασιλική, η Ελένη αρνείται να το επιστρέψει.

Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι Γλιτώνει η Σοφία την φυλακή

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν άλλη μία γυναίκα πέφτει νεκρή. Η ημέρα του γάμου της Αλίκης και του Ρήγα φτάνει, όμως τα γεγονότα παίρνουν δραματική τροπή. Τα αποτυπώματα της κόρης της Σοφίας εντοπίζονται στο αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε για να χτυπηθεί η Βασιλική, οδηγώντας τις αρχές σε μια απροσδόκητη κατεύθυνση. Ο Αλέξανδρος, σε μια κίνηση αυτοθυσίας για να προστατεύσει τη σύζυγό του, που είναι έγκυος, αποφασίζει να ομολογήσει το έγκλημα ως δικό του. Αμέσως μετά την τελετή, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται, με την Κυβέλη να κρατά κρυφή αυτή την εξέλιξη από τους υπόλοιπους.

Παράλληλα, ενώ ο γάμος προχωρά, ένα ακόμα ατύχημα σοκάρει τους παρευρισκόμενους. Ο Νικόλας προσπαθεί να διορθώσει μια λάμπα στη δεξίωση και παθαίνει ηλεκτροπληξία. Τον βρίσκει αναίσθητο η Ελένη, γεγονός που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ο Πέτρος, ψάχνοντας τα αίτια του ατυχήματος, ανακαλύπτει στοιχεία που υποδεικνύουν ότι η ηλεκτροπληξία δεν ήταν τυχαία. Η απόφασή του να εντοπίσει τον δράστη οδηγεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις που απειλούν να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ