Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι εξαφανίζει το πτώμα της Βασιλικής

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, η Κυβέλη θα βρεθεί μπροστά στο άψυχο σώμα της Βασιλικής και θα αναλάβει δράση. Διατάζει αμέσως μια καμαριέρα να καθαρίσει τα αίματα και να μεταφέρει τη σορό της σε άλλο σημείο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Grand Hotel εξελίξεις – Έτσι εξαφανίζει το πτώμα της Βασιλικής

Πριν από αυτό το δραματικό συμβάν, η Κυβέλη, ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ξενοδοχείου, είχε πάρει το περίστροφό της και είχε κατευθυνθεί στην ιματιοθήκη για να συναντήσει την αδερφή του Πέτρου, με σκοπό να της πάρει το γράμμα που είχε στην κατοχή της. Ωστόσο, ξαφνικά οι στρόφιγγες του γκαζιού ανοίγουν και κλείνουν ανεξέλεγκτα, και το φως κόβεται απότομα. Μετά την επιστροφή του ηλεκτρικού ρεύματος, μια δυνατή κραυγή ακούγεται, προκαλώντας πανικό. Η Κυβέλη αποφασίζει να μην εισέλθει στην ιματιοθήκη, όπως σχεδίαζε, και κατευθύνεται προς την κουζίνα για να δει τι συμβαίνει.

Εκεί, βρίσκει μια καμαριέρα να ουρλιάζει μπροστά στο άψυχο σώμα της Βασιλικής. Χωρίς να χάσει χρόνο, της δίνει σαφείς οδηγίες: «Πρέπει να καθαρίσεις τα αίματα και να μεταφέρεις το σώμα αλλού». Παράλληλα, αντιλαμβάνεται ότι κάποιος είχε επίτηδες ανοίξει τις στρόφιγγες του γκαζιού. Εάν είχε κάνει το λάθος να μπει στην ιματιοθήκη με τα κεριά που κρατούσε στα χέρια της, το ξενοδοχείο θα είχε ανατιναχτεί. Κρατώντας την ψυχραιμία της και τον έλεγχο της κατάστασης, η Κυβέλη καταφέρνει να αποφύγει μια καταστροφή και να κρατήσει την τρομακτική αυτή σκηνή μακριά από τα μάτια των υπολοίπων.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ