Grand Hotel εξελίξεις – Αυτός είναι ο στυγερός δολοφόνος

Grand Hotel εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς αποκαλύπτεται η ταυτότητα του δολοφόνου με το χρυσό μαχαίρι. Όπως έχουμε παρακολουθήσει στη σειρά, ένας άγνωστος κυκλοφορεί στο πολυτελές ξενοδοχείο και δολοφονεί πρόσφυγες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, περίπου στις 25 κάθε μήνα.

Grand Hotel εξελίξεις – Αυτός είναι ο στυγερός δολοφόνος

Η Αλίκη, ο Πέτρος, ο Νικόλας και ο Χρόνης έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν τον υπεύθυνο των φόνων, οι οποίοι έχουν προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους και τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου. Παρόλο που οι υποψίες έχουν πέσει σε αρκετά πρόσωπα, όπως ο Ρήγας, ο Νικόλας και ο Ιορδάνης, κανείς τους δεν είναι ο δολοφόνος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, ο ένοχος είναι τελικά ο μετρ του ξενοδοχείου. Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται για πολλά χρόνια στη θέση του και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, γεγονός που τον καθιστά έναν απρόσμενο ύποπτο.

Κανείς δεν υποψιάζεται ότι πίσω από την αυστηρή του εμφάνιση κρύβεται ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος κάθε μήνα αφαιρεί τη ζωή ενός πρόσφυγα. Επιπλέον, ως υπεύθυνος του προσωπικού, έχει άμεση πρόσβαση στο χώρο που φυλάσσονται τα χρυσά μαχαίρια, ενώ η Κυβέλη και τα παιδιά της τον γνωρίζουν τόσο καλά, που δεν θα σκεφτούν ποτέ να τον υποπτευθούν. Όμως, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα, φέρνοντας το τέλος του μυστηρίου και δικαιοσύνη για τα θύματα του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ