Grand Hotel εξελίξεις – Απο θύτης γίνεται θύμα και αυτοκτονεί

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς η Σοφία σκέφτεται να αυτοκτονήσει, καθώς θα σκοτώσει τη Βασιλική με τα ίδια της τα χέρια. Η ιστορία ξεκινά όταν η Βασιλική σώζει τον Πέτρο από βέβαιο θάνατο, χτυπώντας τον Ζάχο που ετοιμαζόταν να τον πυροβολήσει. Τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται συγκινημένα, ενώ η Βασιλική του εξηγεί ότι κρυβόταν γιατί είχε στην κατοχή της ένα γράμμα που αποδείκνυε ότι το ξενοδοχείο δεν ανήκει στην Κυβέλη.

Grand Hotel εξελίξεις – Απο θύτης γίνεται θύμα και αυτοκτονεί

Εκείνη και ο Ρήγας σχεδίαζαν να την εξοντώσουν. Ο Πέτρος προτείνει στη Βασιλική να εγκαταλείψουν τα πάντα, αλλά εκείνη αρνείται, παίρνει το γράμμα και επιχειρεί να φύγει. Τη στιγμή που φτάνει στο σημείο της συνάντησής τους, τη σταματά η Κυβέλη, κλείνοντας ραντεβού για την επόμενη μέρα. Παράλληλα, η Αλίκη ενημερώνει τον Χρόνη ότι η κοπέλα είναι ζωντανή, και ο Ρήγας αποφυλακίζεται. Ο Πέτρος βρίσκει τη Βασιλική, η οποία του λέει ψέματα ότι δεν έχει το γράμμα, συμφωνώντας να τον συναντήσει αργότερα για να φύγουν μαζί.

Ωστόσο, η Βασιλική καλεί την Κυβέλη και απαιτεί ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό σε αντάλλαγμα για το γράμμα. Οι δύο γυναίκες κανονίζουν συνάντηση. Η Βασιλική φτάνει στην κουζίνα του ξενοδοχείου για το ραντεβού με την Κυβέλη, η οποία την περιμένει με ένα όπλο. Η Βασιλική ανοίγει το γκάζι και κλείνει το ρεύμα, σκοπεύοντας να ανατινάξει το Grand Hotel. Τελικά, μια υπηρέτρια ανακαλύπτει τη Βασιλική νεκρή με ένα χρυσό μαχαίρι δίπλα της. Η Κυβέλη ψάχνει για το γράμμα, αλλά δεν το βρίσκει.

Η Κυβέλη είχε στείλει τη Σοφία να πάρει το γράμμα, όμως η κατάσταση ξεφεύγει. Η Σοφία σκοτώνει τη Βασιλική χωρίς να το καταλάβει και τώρα η μητέρα της προσπαθεί να την προστατεύσει από τη φυλακή. Η Σοφία, ήδη πιεσμένη από την ψεύτικη εγκυμοσύνη της, καταρρέει ψυχολογικά και σκέφτεται την αυτοκτονία.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ