Grand Hotel εξελίξεις – Ανατροπή – Η Αλίκη αδειάζει τον Πέτρο

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Grand Hotel” του ΑΝΤ1, η Αλίκη θα ανακαλύψει το σκοτεινό παρελθόν του Πέτρου και θα επιδιώξει να διακόψει κάθε σχέση μαζί του. Αρχικά, οι δυο τους συνεργάζονται για να βρουν τον δολοφόνο που κυκλοφορεί ελεύθερος στο ξενοδοχείο. Καθώς πλησιάζουν όλο και περισσότερο, κανείς τους δεν αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για τον άλλον.

Grand Hotel εξελίξεις – Ανατροπή – Η Αλίκη αδειάζει τον Πέτρο

Παράλληλα, ο αστυνόμος Χρόνης συμμετέχει στην ίδια έρευνα, προσπαθώντας να διαλευκάνει τους θανάτους της Βασιλικής και της Ρόζας. Μέσα από τις έρευνές του, μαθαίνει για την εμπλοκή του Πέτρου στις υποθέσεις και αποφασίζει να τον βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, οι δυο άντρες συζητούν για την εξαφάνιση της καμαριέρας, ενώ ο αστυνόμος ανακαλύπτει σοκαριστικές αλήθειες για το παρελθόν του Πέτρου, που δεν γνώριζε κανείς. Στα επόμενα επεισόδια, ο Κομνηνός θα αποκαλύψει στην Αλίκη το βρώμικο παρελθόν του Πέτρου.

Η Αλίκη, συγκλονισμένη από αυτά που μαθαίνει, θα νιώσει πως χάνει τον έλεγχο της ζωής της και θα αποφασίσει να απομακρυνθεί από τον Πέτρο. Θα προσπαθήσει να αποκόψει κάθε δεσμό μαζί του και να κρατήσει αποστάσεις. Το ερώτημα όμως παραμένει: θα καταφέρει να τον ξεχάσει; Τι είναι αυτό που την συγκλόνισε τόσο βαθιά; Η συνέχεια θα δοθεί στις οθόνες μας, καθώς οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειώσει και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν το κοινό με νέες απρόσμενες ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ