Grand Hotel – Έτσι αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι

Grand Hotel – Το πολυτελές «Grand Hotel» στην Κηφισιά ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00, έτοιμο να μας βυθίσει σε ένα μυστήριο γεμάτο εξελίξεις. Ο Πέτρος Ασλάνογλου, που φτάνει από τη Θεσσαλονίκη, αναζητά την αδερφή του Βασιλική, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και έναν μήνα.

Grand Hotel – Έτσι αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι

Στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν, τον ενημερώνουν πως απολύθηκε λόγω κλοπής κοσμημάτων. Ο Πέτρος, πεπεισμένος ότι η Βασιλική δεν θα διέπραττε ποτέ τέτοιο έγκλημα, αποφασίζει να πιάσει δουλειά με ψεύτικο όνομα, για να ανακαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, η Αλίκη αναγκάζεται από τη μητέρα της να παντρευτεί τον διευθυντή του ξενοδοχείου, τον Ρήγα, προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Η Σοφία, όμως, αντιδρά, καθώς επιθυμεί να αναλάβει ο άντρας της τη διαχείριση του ξενοδοχείου.

Η συνάντηση του Πέτρου με τη δούκισσα αποκαλύπτει πως η Βασιλική δεν έκλεψε ποτέ τα κοσμήματα. Αυτό οδηγεί τον Πέτρο στο συμπέρασμα πως η Κυβέλη και ο Ρήγας είναι μπλεγμένοι στην εξαφάνιση της αδερφής του. Η ανακάλυψη του ημερολογίου της Βασιλικής του αποκαλύπτει τη δύσκολη ζωή της στο «Grand Hotel». Την ίδια στιγμή, ο Ρήγας λαμβάνει ένα πακέτο με τα ματωμένα ρούχα της Βασιλικής και προσπαθεί να τα εξαφανίσει, αλλά καταλήγουν στα χέρια του Πέτρου.

Πλέον, ο Πέτρος είναι βέβαιος ότι κάτι φρικτό έχει συμβεί στη Βασιλική, και ο Ρήγας είναι υπεύθυνος.
Ο αστυνόμος Κομνηνός καταφτάνει στο ξενοδοχείο για να ερευνήσει μια δολοφονία, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ερευνά και την εξαφάνιση της Βασιλικής, φέρνοντας την αλήθεια πιο κοντά στην επιφάνεια.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμεΠερίληψη Grand Hotel