Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Το μεγάλο μυστικό βγαίνει στη φόρα

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πέτρος αρχίζει να ανακαλύπτει σημαντικά μυστικά που αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα ξεκινούν όταν ο Χρόνης τον ενημερώνει για την ανακάλυψη ενός πτώματος και τον καλεί για αναγνώριση.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Το μεγάλο μυστικό βγαίνει στη φόρα

Ευτυχώς, το πτώμα δεν ανήκει στη Βασιλική, την αδερφή του. Ωστόσο, ο Πέτρος σύντομα ανακαλύπτει ότι η αδερφή του είναι ζωντανή, αλλά κρύβεται επειδή γνωρίζει ένα μυστικό που θα μπορούσε να προκαλέσει χάος στο ξενοδοχείο. Γι’ αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τη φιμώσουν. Παράλληλα, ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει με ποιον είχε σχέση η αδερφή του. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι ήταν ο Κοσμάς. Λίγο αργότερα, η Αλίκη πιάνει τον Κοσμά να κλέβει μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα από το γραφείο του Ρήγα, γεγονός που αποκαλύπτει ότι ήταν εκείνος ο εκβιαστής.

Για να διαφύγει, ο Κοσμάς παίρνει την Αλίκη όμηρο, ενώ ο Πέτρος και ο Ρήγας τους ακολουθούν. Ο Ρήγας, χωρίς δισταγμό, σκοτώνει τον Κοσμά. Το κίνητρό του παραμένει ασαφές. Σκοτώνει τον Κοσμά για να σώσει την Αλίκη ή για να κρύψει κάποιο μυστικό; Μετά τον θάνατο του Κοσμά, ο Πέτρος και η Αλίκη βρίσκουν στα προσωπικά του αντικείμενα ένα κλειδί που ανήκε στον πατέρα του. Ο Πέτρος ακολουθεί το στοιχείο και καταλήγει σε μια βαλίτσα με τα πράγματα της αδερφής του.

Καθώς εξετάζει τη βαλίτσα, κάποιος τον χτυπά στο κεφάλι και χάνει τις αισθήσεις του. Όταν ξυπνά, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αστυνόμο Κομνηνό. Αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια, γεγονός που μετατρέπει τον αστυνόμο σε νέο σύμμαχο στην αναζήτηση της αλήθειας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ