Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Όλα όσα αποκαλύπτει το γράμμα

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ενώ ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Κομνηνό όσα του είχε εμπιστευτεί η Πελαγία, η Αλίκη έχει γυρίσει την πλάτη στον Πέτρο, θεωρώντας τον προδότη. Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ρήγα, αγνοώντας τις αντιρρήσεις του Πέτρου.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Όλα όσα αποκαλύπτει το γράμμα

Αυτός, γεμάτος αγωνία, προσπαθεί να την πείσει: «Δεν μπορείς να παντρευτείς! Ξέρω ότι δεν τον αγαπάς!» Η Αλίκη, όμως, είναι ανένδοτη: «Δεν προσποιούμαι! Εσύ έκανες την επιλογή σου και τώρα ξέρω τι είναι διατεθειμένος να κάνει ο Ρήγας για μένα, κάτι που εσύ δεν έκανες ποτέ.» Ο Πέτρος της λέει να περιμένει να βρει τον δολοφόνο της αδελφής του και να φύγουν μαζί, αλλά η Αλίκη, αποφασισμένη, απαντά: «Ακόμη κι αν δεν παντρευόμουν τον Ρήγα, ποτέ δεν θα ερχόμουν μαζί σου!» Στο μεταξύ, η Ελένη καθαρίζει το δωμάτιο του Ρήγα και ανακαλύπτει ένα γράμμα που την αφήνει άφωνη.

Το γράμμα είναι από τη μητέρα του Ρήγα, Αγγέλα, που αποκαλύπτει ότι ο γιος τους έχει ενηλικιωθεί και ότι την βασανίζει η ενοχή που τον εγκατέλειψε. «Ο γιος μας, Νικόλας, μεγάλωσε υπηρετώντας τους πελάτες, σαν να είναι παρακατιανός. Ελπίζω να μπορέσω να τον αναγνωρίσω ως νόμιμο κληρονόμο του ξενοδοχείου μας», γράφει. Το γράμμα φέρνει στην Ελένη συναισθήματα αναστάτωσης και συγκίνησης. Παρά τη σοβαρότητα της ανακάλυψης, αποφασίζει να το κλέψει και να κρατήσει το μυστικό κρυφό από τον Νικόλα.

Με αυτόν τον τρόπο, την πείθει να παντρευτούν κρυφά, ελπίζοντας να αλλάξει την τύχη τους, αγνοώντας τις συνέπειες αυτής της απόφασης. Η κατάσταση περιπλέκεται, καθώς οι συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις αρχίζουν να θολώνουν, οδηγώντας σε νέες συγκρούσεις και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ