Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Κρατούν τον έρωτα τους μυστικό

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Ανατροπές πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με την Πελαγία να βρίσκει παρηγοριά και ασφάλεια στην αγκαλιά του Βλάσση. Μετά τον βιασμό της, η Πελαγία αποτραβήχτηκε στον εαυτό της, βιώνοντας έντονα την τραυματική εμπειρία. Ωστόσο, η είσοδος του Βλάσση στη ζωή της θα φέρει σημαντικές αλλαγές.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Κρατούν τον έρωτα τους μυστικό

Αν και δεν προέρχεται από τον κύκλο των προσφύγων, ο Βλάσσης επιδιώκει συχνά να βρίσκεται κοντά τους. Στην αρχή, η επιδίωξή του επικεντρώνεται στα χρήματα, αφού είναι μπλεγμένος σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες. Ωστόσο, ο έρωτάς του για την Πελαγία τον μεταμορφώνει. Αρχίζει να δείχνει έναν πιο ήρεμο και υποστηρικτικό χαρακτήρα, αφήνοντας πίσω του το σκληρό προσωπείο. Η Πελαγία, αν και δυσκολεύεται να ανοιχτεί, θα αρχίσει να νιώθει ασφάλεια κοντά του.

Οι δύο τους έρχονται πιο κοντά, με τα πρώτα τρυφερά φιλιά να σηματοδοτούν την αρχή μιας σημαντικής σχέσης. Ωστόσο, παρά την έλξη τους, η σχέση τους δεν εδραιώνεται εύκολα. Και οι δύο κρατούν αποστάσεις, ανησυχώντας τόσο για τις αντιδράσεις της κοινωνίας όσο και για τα διαφορετικά σχέδια που έχουν για το μέλλον. Ο Βλάσσης παραμένει επιρρεπής στην απληστία και κυνηγάει τα χρήματα με κάθε ευκαιρία, ενώ η Πελαγία παραμένει αφοσιωμένη στην αδερφή της, Θεώνη, προσπαθώντας να μην την πληγώσει.

Παρόλο που ο έρωτάς τους είναι εμφανής, κανένας από τους δύο δεν εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Αντίθετα, βασίζονται σε τυχαίες συναντήσεις και κρυφές ματιές, που ενισχύουν την ένταση μεταξύ τους. Τελικά, θα δούμε πώς οι περιστάσεις θα τους φέρουν πιο κοντά, παραμερίζοντας τα εμπόδια, ώστε να είναι μαζί, παρά τις αντιξοότητες.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

 

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ