Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Έτσι σκοτώνει τον Κοσμά

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα σοκάρουν το κοινό. Ο Ρήγας πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κοσμά, ο οποίος πεθαίνει ακαριαία. Ο Πέτρος αρχικά υποψιάζεται πως η αδερφή του είχε σχέση, χωρίς όμως να γνωρίζει με ποιον.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Έτσι σκοτώνει τον Κοσμά

Όταν τελικά ανακαλύπτει ότι ήταν ο Κοσμάς, τα πράγματα περιπλέκονται. Η Αλίκη τον πιάνει να κλέβει τη βαλίτσα με τα χρήματα από το γραφείο του Ρήγα, συνειδητοποιώντας πως είναι ο εκβιαστής. Ο Κοσμάς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει, κρατά την Αλίκη όμηρο και προσπαθεί να διαφύγει από το ξενοδοχείο. Ο Πέτρος και ο Ρήγας τους ακολουθούν, και ο τελευταίος, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του επεισοδίου, δεν διστάζει να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον Κοσμά. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι αν ο Ρήγας σκότωσε για να σώσει την Αλίκη ή για να του κλείσει το στόμα μια και καλή.

Παράλληλα, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Νικόλα, καθώς εντοπίζει το μαχαίρι του φόνου κρυμμένο στο κρεβάτι του. Η Αγγέλα, σίγουρη για την αθωότητά του, αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Κυβέλη. Της θέτει ένα σκληρό δίλημμα που θα τη φέρει στα όριά της. Την ίδια στιγμή, ο Χαραλάμπης και η Θεώνη συγκλονίζονται όταν οι ενδείξεις στρέφονται στον Νικήτα ως τον βιαστή της Πελαγίας. Ο Νικήτας αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία, προκαλώντας ερωτήματα για το αν η Πελαγία κάνει λάθος ή αν ο Νικήτας λέει ψέματα.

Αυτή η κατάσταση φέρνει τον Πέτρο και την Αλίκη πιο κοντά, ενώ οι δυο τους συνειδητοποιούν πως τα συναισθήματά τους ξεπερνούν τη συμπάθεια. Η έρευνα αποκαλύπτει την ταυτότητα του άνδρα με τον οποίο είχε κρυφή σχέση η Βασιλική, γεγονός που πυροδοτεί μια αλυσίδα εξελίξεων. Οι εντάσεις κορυφώνονται με έναν πυροβολισμό και τη διάπραξη ενός νέου εγκλήματος στο ξενοδοχείο, προμηνύοντας ακόμα πιο δραματικές εξελίξεις στην ιστορία του “Grand Hotel”.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ