Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Απειλεί ανοιχτά την Ελένη

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. η Αγγέλα ανακαλύπτει την αλήθεια για το μωρό της Ελένης και αμέσως προειδοποιεί την καμαριέρα να κρατήσει τον γιο της, τον Νικόλα, μακριά από αυτήν.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια – Απειλεί ανοιχτά την Ελένη

Η Αγγέλα, γνωστή για την αυστηρή της φύση, δεν εμπιστεύεται ποτέ την Ελένη και πιστεύει ότι δεν μπορεί να αγαπήσει πραγματικά τον Νικόλα, αν και ο ίδιος της είχε πει ψέματα για την εγκυμοσύνη της. Εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, η Αγγέλα προειδοποιεί την Ελένη ότι γνωρίζει πως το μωρό δεν είναι του Νικόλα και την προτρέπει να σταματήσει να τον κοροϊδεύει. Διαφορετικά, η κατάσταση θα πάρει άσχημη τροπή. Ωστόσο, η Αγγέλα αγνοεί τα πραγματικά σχέδια της Ελένης. Σύντομα, η οικονόμος ενημερώνει τον Ρήγα ότι το παιδί δεν είναι του γιου της, και εκείνος ανησυχεί μήπως αποκαλυφθεί ότι είναι ο πατέρας.

Αποφασίζει να σχεδιάσει ένα νέο σχέδιο με τη βοήθεια της Ελένης. Η Ελένη, αφού αναλαμβάνει ρόλο βοηθού οικονόμου, συναντά και πάλι την Αγγέλα. Η τελευταία, πεπεισμένη ότι ο γιος της θα πληγωθεί από αυτή την ιστορία, εμφανίζει την πιο σκληρή και σατανική της πλευρά. Οι αντιπαραθέσεις τους γίνονται όλο και πιο έντονες, και οι εντάσεις στο Grand Hotel κορυφώνονται. Καθώς οι χαρακτήρες διασταυρώνονται, οι κρυμμένες αλήθειες και οι ψευδαισθήσεις έρχονται στο φως, οδηγώντας σε ανατροπές που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ