Grand Hotel Επεισόδιο 6 – Πέτρος – Αλίκη σε επικίνδυνα μονοπάτια

Grand Hotel Επεισόδιο 6 – Ο Πέτρος και η Αλίκη, αποφασισμένοι να βρουν ποιος τους εκβιάζει, ενώνουν τις δυνάμεις τους, αψηφώντας κάθε κίνδυνο. Η Αγγέλα αναστατώνει το προσωπικό με την ανακοίνωση της δολοφονίας της Ρόζας, ενώ ο Χρόνης πιέζει τον Πέτρο για απαντήσεις.

Grand Hotel Επεισόδιο 6 – Πέτρος – Αλίκη σε επικίνδυνα μονοπάτια

Καθώς ο Χρόνης ετοιμάζεται να ψάξει το δωμάτιο του Πέτρου, εκείνος καταφεύγει στον Νικόλα, ζητώντας βοήθεια για να κρύψει τα στοιχεία που δεν πρέπει να βγουν στο φως. Την ίδια ώρα, ο Ρήγας στέλνει τον Ζάχο, έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του, να αποκαλύψει τον εκβιαστή. Ούτε ο Ρήγας ούτε ο Ζάχος γνωρίζουν ότι και ο Πέτρος με την Αλίκη έχουν βάλει σε εφαρμογή το δικό τους ριψοκίνδυνο σχέδιο. Η Πελαγία, συντετριμμένη από το βάρος του μυστικού της, προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό, ενώ ο Χαραλάμπης αναζητά πληροφορίες παντού, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια.

Ο Βλάσσης φέρνει τον Χρόνη αντιμέτωπο με μια συνταρακτική αποκάλυψη: η Ρόζα, το βράδυ που δολοφονήθηκε, ήταν μαζί με τον Ιορδάνη. Ο Πέτρος, αποφασισμένος να προχωρήσει στο ακραίο του σχέδιο, εισβάλλει στο γραφείο του Ρήγα με ένα μαχαίρι καλά κρυμμένο στον δίσκο του. Η Αλίκη, αντιλαμβανόμενη την επικίνδυνη κίνηση του Πέτρου, τρέχει με απόγνωση να τον σταματήσει πριν συμβεί το ανεπανόρθωτο.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμεGrand Hotel – Επεισόδιο 6