Grand Hotel Επεισόδιο 5 – Ένα γράμμα καίει τον Ρήγα

Grand Hotel Επεισόδιο 5 – Η Αλίκη εξερευνά το γραφείο του Ρήγα και ανακαλύπτει ένα εκβιαστικό γράμμα που αφορά την εξαφάνιση της Βασιλικής Ασλάνογλου. Όταν του ζητά εξηγήσεις, η αντίδρασή του ανατρέπει τα δεδομένα, αποκαλύπτοντας έναν ύποπτο που φαίνεται αρχικά αθώος αλλά τελικά μπορεί να εμπλέκεται στη μυστήρια υπόθεση.

Grand Hotel Επεισόδιο 5 – Ένα γράμμα καίει τον Ρήγα

Η Πελαγία βρίσκεται στα χέρια ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος την απαγάγει μέσα στη νύχτα. Παρά τον τρόμο που βιώνει, οι ενοχές και η ντροπή την κατακλύζουν, και αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της κρυφό, προκειμένου να προστατεύσει την ψυχολογική της κατάσταση. Παράλληλα, ο Πέτρος δίνει σφοδρούς αγώνες στο καταγώγιο του Βλάσση, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει ένα κρίσιμο δίλημμα που επηρεάζει τη ζωή του. Ο αστυνόμος Κομνηνός αναζητά την αλήθεια με το ένταλμα έρευνας για το Grand Hotel. Η αποφασιστικότητά του να εντοπίσει τον δολοφόνο τον οδηγεί σε ανησυχητικά μονοπάτια.

Παράλληλα, η Κυβέλη Γαζή, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την ηρεμία του χώρου της, χωρίς να επιτρέψει την αναστάτωση. Ο Χαραλάμπης, που υποψιάζεται κάτι σοβαρό για την Πελαγία, ανακαλύπτει ένα σημείωμα που μπορεί να τον καθοδηγήσει στην αλήθεια. Η έρευνα του Χρόνη στο Grand Hotel αποκαλύπτει μια σπασμένη λεπίδα που βρέθηκε στο πτώμα της Ρόζας, η οποία προέρχεται από ένα χρυσό μαχαίρι του ξενοδοχείου. Αυτή η ανακάλυψη τον οδηγεί στον πρώτο ύποπτο, εντείνοντας την αγωνία γύρω από την υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμεGrand Hotel – Επεισόδιο 5Επεισόδια Grand Hotel