Grand Hotel Επεισόδιο 19 – Ο Ρήγας συλλαμβάνεται

Grand Hotel Επεισόδιο 19 – Η σύλληψη του Ρήγα προκαλεί αναστάτωση σε όλους. Ο Πέτρος, γεμάτος απελπισία, ακούει από την Αλίκη ότι ο Χρόνης απαιτεί την κατάθεσή του για να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την εξαφάνιση της Βασιλικής. Ο Πέτρος γνωρίζει ότι μπορεί να πρόκειται για παγίδα που θα τον οδηγήσει στη σύλληψη, αλλά είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια με κάθε κόστος.

Grand Hotel Επεισόδιο 19 – Ο Ρήγας συλλαμβάνεται

Η Αλίκη, βαθιά στενοχωρημένη, αισθάνεται ότι θα χάσει τον Πέτρο. Παράλληλα, η Δέσποινα, σοκαρισμένη, ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο της εξαφάνισης της Πελαγίας και κατηγορεί τη μητέρα της ότι έχει σχέση με τον Χαραλάμπη. Από την άλλη πλευρά, η Ελένη αντιλαμβάνεται ότι η συμφωνία της με την Κυβέλη για το παιδί δεν ισχύει πια. Έτσι, αποφασισμένη να διατηρήσει όσα έχει κερδίσει, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, γνωρίζοντας ότι η Αγγέλα δεν θα την αφήσει να περάσει ατιμώρητη.

Στο μεταξύ, ο Ρήγας, με βλέμμα σκοτεινό, προσεγγίζει τον Ζάχο και του ζητάει να εξουδετερώσει τον μάρτυρα που θα καταθέσει εναντίον του. Ο Πέτρος προχωρά αποφασισμένος προς το αστυνομικό τμήμα, αγνοώντας την απειλή που καραδοκεί. Το όπλο του Ζάχου είναι έτοιμο να πυροβολήσει, αλλά μια γυναίκα βρίσκεται εκεί για να τον προστατεύσει. Ο αγώνας για την αλήθεια και την επιβίωση μόλις ξεκινά, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Για την αρχική σελίδα « Grand Hotel » πατήστε ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερGrand Hotel – Επεισόδιο 19