Grand Hotel Επεισόδιο 17 – O Πέτρος καταζητείται για φόνο

Grand Hotel Επεισόδιο 17 – Η Αλίκη μαθαίνει ξαφνικά ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αμέσως αποφασίζει να τον ειδοποιήσει. Ο Πέτρος, πανικόβλητος, προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος, όμως η Αλίκη αμφιταλαντεύεται και δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Την ίδια στιγμή, η Κυβέλη, εξοργισμένη από τις αποκαλύψεις για τον Ρήγα, του δείχνει ξεκάθαρα ότι ο χρόνος του τελειώνει και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Grand Hotel Επεισόδιο 17 – O Πέτρος καταζητείται για φόνο

Ο Συνταγματάρχης Δενδρινός, όταν βρίσκει την κόρη του, Καλλιόπη, νεκρή, καταλαμβάνεται από οργή και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον χαμό της. Το τραγικό γεγονός σοκάρει τον Χαραλάμπη και τη Θεώνη, που πλέον ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την ασφάλεια της Δέσποινας και της Πελαγίας, φοβούμενοι ότι μπορεί να κινδυνεύουν και αυτές. Ο Χρόνης είναι αποφασισμένος να εντοπίσει τον Πέτρο, ο οποίος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγει, ζητά τη βοήθεια της Αλίκης.

Σχεδιάζει να κρυφτεί χωρίς να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ η Αλίκη βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να τον βοηθήσει. Η ένταση κορυφώνεται καθώς οι εξελίξεις τρέχουν. Η Κυβέλη πιέζει τον Ρήγα, ο Πέτρος παραμένει καταζητούμενος και ο Συνταγματάρχης ζητά εκδίκηση, ενώ η αγωνία για την τύχη της Δέσποινας και της Πελαγίας βαραίνει ακόμα περισσότερο τους γύρω τους. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση, ενώ οι ήρωες βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα πλέγμα μυστικών και απειλών που θα καθορίσει τη μοίρα τους.

Για την αρχική σελίδα « Grand Hotel » πατήστε ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ