Grand Hotel Επεισόδιο 15 – Η Αλίκη απομακρύνεται απο τον Πέτρο

Grand Hotel Επεισόδιο 15 – Η Αλίκη, γεμάτη απογοήτευση για τον Πέτρο, αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση μαζί του. Παράλληλα, η Ελένη αποδέχεται αμέσως την πρόταση να εργαστεί σε άλλο ξενοδοχείο και έτσι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Grand Hotel. Η Κυβέλη, αποφασισμένη να την κρατήσει κοντά της, προγραμματίζει να την εμποδίσει με κάθε τρόπο, ενώ η Σοφία συνειδητοποιεί ότι η Ελένη είναι εκείνη που θα της δώσει το παιδί της.

Grand Hotel Επεισόδιο 15 – Η Αλίκη απομακρύνεται απο τον Πέτρο

Στον μεταξύ χρόνο, ο Χαραλάμπης πλησιάζει τον Πέτρο, πεπεισμένος ότι γνωρίζει το μυστικό του. Του αποκαλύπτει την αλήθεια για το κοινό τους παρελθόν, προκαλώντας αναταραχή. Μέσα στο Grand Hotel, ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι συνεχίζει την πορεία του ανενόχλητος, αυτή τη φορά θύμα του είναι ο Νικόλας, ενώ ένα ακόμα μαχαίρι εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Ιορδάνης νομίζει ότι βρήκε την τέλεια λύση για να αποφύγει το γάμο με την Καλλιόπη. Ωστόσο, εκείνη, θολωμένη από ζήλια, οδηγείται σε μια δολοφονική ενέργεια, με τραγικά αποτελέσματα.

Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει την Αλίκη, στέλνοντάς της ένα σημείωμα, που όμως πέφτει στα χέρια του Ρήγα, ο οποίος δεν έχει καλές προθέσεις. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο Grand Hotel, καθώς οι χαρακτήρες μπλέκονται σε ένα ισχυρό παιχνίδι συναισθημάτων, αποκαλύψεων και προδοσιών. Κάθε απόφαση και πράξη τους φέρνει πιο κοντά σε επικίνδυνες καταστάσεις που απειλούν τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Grand Hotel » πατήστε ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ