Grand Hotel Επεισόδιο 13 – Aνακαλύπτει την ταυτότητα του Πέτρου

Grand Hotel Επεισόδιο 13 – Ο Πέτρος μαθαίνει μια δυσάρεστη αλήθεια για την αδελφή του, γεγονός που τον σοκάρει και αλλάζει ό,τι ήξερε μέχρι τώρα. Η Αλίκη στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να του δώσει παρηγοριά και στήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Χαραλάμπης, έχοντας ανακαλύψει πληροφορίες για τη Βασιλική, τις μοιράζεται με τη Θεώνη.

Grand Hotel Επεισόδιο 13 – Aνακαλύπτει την ταυτότητα του Πέτρου

Αυτή η αποκάλυψη ενισχύει τη σχέση τους και τους φέρνει πιο κοντά. Η Ελένη, πλέον ως βοηθός οικονόμου, έρχεται ξανά αντιμέτωπη με την Αγγέλα, προσπαθώντας να διαχειριστεί τη δύσκολη συνεργασία τους. Την ίδια ώρα, ο Ιορδάνης ξεκινά να φλερτάρει με την Βενετία, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση τόσο της Καλλιόπης όσο και του πατέρα της. Ο Χρόνης ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου και συνειδητοποιεί ότι είναι συγγενής της Βασιλικής. Η συνάντηση των δύο αντρών εξελίσσεται με απρόσμενο τρόπο, ενώ οι Αρχές κάνουν μια νέα, ανησυχητική ανακάλυψη, βρίσκοντας ακόμη ένα πτώμα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ