Grand Hotel Επεισόδιο 12 – O Ιορδάνης ξανά σε μπελάδες

Grand Hotel Επεισόδιο 12 – Ο Ρήγας ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό δείπνο για την Αλίκη, με στόχο να την εντυπωσιάσει. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και λέει στον Πέτρο ότι δεν έχει καμία ελπίδα με την Αλίκη. Αυτή η δήλωση γεμίζει τον Πέτρο με αμφιβολίες και κλονίζει την αυτοπεποίθησή του. Παράλληλα, ο Χρόνης επιβεβαιώνει πως η Βασιλική δεν έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που τον ανησυχεί έντονα.

Grand Hotel Επεισόδιο 12 – O Ιορδάνης ξανά σε μπελάδες

Αρχίζει να πιστεύει ότι η εξαφάνισή της ίσως συνδέεται με τον φόνο της Ρόζας και φοβάται πως η Βασιλική μπορεί να είναι νεκρή. Εν τω μεταξύ, η Αγγέλα αποκαλύπτει στον Ρήγα ότι το παιδί της Ελένης δεν είναι του Νικόλα, κάτι που τον πανικοβάλλει. Φοβάται ότι θα έρθει στο φως η εμπλοκή του και αμέσως σχεδιάζει με την Ελένη πώς να διαχειριστούν την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, ο Ιορδάνης προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει τον γάμο του με την Καλλιόπη, αλλά η εμφάνιση της αδελφής της, της πανέμορφης Βενετίας, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και μπαίνει σε νέους μπελάδες.

Η Κυβέλη, από την πλευρά της, αποφασίζει να διώξει την Αλίκη από το ξενοδοχείο, εντείνοντας την ένταση. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος Κομνηνός ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό που αλλάζει την πορεία της ζωής του Χαραλάμπη. Η Αλίκη βρίσκει την πραγματική διεύθυνση του Κοσμά και την αποκαλύπτει στον Πέτρο, ο οποίος ανακαλύπτει σοκαριστικά αντικείμενα εκεί. Πριν προλάβει να αντιδράσει, κάποιος προσπαθεί να τον φιμώσει, αφήνοντας να πλανάται ο κίνδυνος.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ