Grand Hotel Επεισόδιο 11 – Ο εκβιαστής αποκαλύπτεται

Grand Hotel Επεισόδιο 11 – Μια συγκλονιστική αποκάλυψη αναστατώνει τον Πέτρο και την Αλίκη, καθώς ο εκβιαστής αποκαλύπτεται και λίγο αργότερα βρίσκει τραγικό τέλος. Οι δυο τους μένουν σοκαρισμένοι, γεμάτοι αναπάντητα ερωτήματα, και αποφασίζουν να αναζητήσουν την αλήθεια.

Grand Hotel Επεισόδιο 11 – Ο εκβιαστής αποκαλύπτεται

Ο θάνατος του εκβιαστή πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που οδηγεί τον Χαραλάμπη και τον Νικήτα να επικεντρωθούν σε έναν άλλο σκοτεινό στόχο: την αποκάλυψη του υπεύθυνου για τον βι@σμό της Πελαγίας. Οι δύο άντρες ξεκινούν την έρευνά τους, και τα στοιχεία τους κατευθύνουν στο Grand Hotel, όπου οι υποψίες τους γίνονται όλο και πιο έντονες. Παράλληλα, ο αστυνόμος Κομνηνός αναλαμβάνει να διαλευκάνει τον θάνατο του Κοσμά.

Με υπομονή και μεθοδικότητα, εξετάζει κάθε πιθανότητα και εστιάζει σε κάθε λεπτομέρεια, με στόχο να φωτίσει τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης. Στο μεταξύ, ο Νικόλας βιώνει την απόλυτη απογοήτευση από τη συμπεριφορά της Ελένης. Νιώθοντας προδομένος, χάνει κάθε εμπιστοσύνη στην αγάπη τους, γεγονός που τον βυθίζει σε μια προσωπική κρίση. Ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται μπλεγμένοι στις αναζητήσεις και τις αποκαλύψεις, ο Νικόλας παλεύει με την εσωτερική του θλίψη, αμφισβητώντας όλα όσα πίστευε για τη σχέση του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ