Grand Hotel – Επεισόδιο 10, 11, 12, 13, 14, 15

Grand Hotel – Επεισόδιο 10, 11, 12, 13, 14, 15 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Grand Hotel του ΑΝΤ1 …

Grand Hotel – Επεισόδιο 10, 11, 12, 13, 14, 15

Grand Hotel – Επεισόδιο 10

Η κατάσταση στο Grand Hotel παίρνει μια απρόσμενη τροπή, καθώς η αστυνομία εισβάλλει για να συλλάβει τον Νικόλα. Ο λόγος; Βρέθηκε το μαχαίρι του φόνου καλά κρυμμένο στο κρεβάτι του, αφήνοντας όλους σε σοκ. Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς για την αθωότητά του, αλλά τα στοιχεία τον βαραίνουν. Η Αγγέλα, μητέρα του, βρίσκεται σε απόγνωση γνωρίζοντας πως ο γιος της είναι αθώος και είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα. Στρέφεται στην Κυβέλη και την απειλεί ανοιχτά: αν δεν αποκαλύψει την αλήθεια, θα αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, το οποίο κρύβει σαν θησαυρό. Παράλληλα, ο Χαράλαμπος και η Θεώνη νιώθουν συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις. Τα στοιχεία δείχνουν πως ο Νικήτας είναι ο άντρας που βί@σε την Παναγία, κάτι που τους ρίχνει σε ένα βάραθρο σύγχυσης. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος και η Αλίκη φαίνεται να έρχονται όλο και πιο κοντά, ανακαλύπτοντας παράλληλα τον άντρα με τον οποίο η Βασιλική είχε κρυφή σχέση, κάτι που προσθέτει νέο μυστήριο στην ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Grand Hotel – Επεισόδιο 11

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο εκβιαστής αποκαλύπτεται και λίγο αργότερα χάνει τη ζωή του, αφήνοντας τον Πέτρο και την Αλίκη σοκαρισμένους και με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ο θάνατός του γίνεται η αφορμή για μια νέα αλυσίδα γεγονότων που τους ωθεί σε μια αναζήτηση της αλήθειας. Ο Χαραλάμπης, με τη βοήθεια του Νικήτα, βάζει στόχο να εντοπίσει τον υπαίτιο του βι@σμού της Πελαγίας. Τα στοιχεία τον οδηγούν στο Grand Hotel, όπου οι υποψίες του μεγαλώνουν. Ο αστυνόμος Κομνηνός προσπαθεί να ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου του Κοσμά, έχοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και εξετάζοντας κάθε στοιχείο με προσοχή. Στον αντίποδα, ο Νικόλας νιώθει προδομένος από τη συμπεριφορά της Ελένης και χάνει κάθε πίστη στην αγάπη τους.

Grand Hotel – Επεισόδιο 12

Ένα ρομαντικό δείπνο αλλάζει τις ισορροπίες. Ο Ρήγας ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό δείπνο για την Αλίκη, όμως ο Νικόλας δεν χάνει την ευκαιρία να πει στον Πέτρο ότι δεν έχει καμία ελπίδα με εκείνη. Τα λόγια του σπέρνουν τον σπόρο της αμφιβολίας στην καρδιά του Πέτρου. Παράλληλα, ο Χρόνης επιβεβαιώνει ότι η Βασιλική δεν έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Αυτή η εξέλιξη εντείνει τις ανησυχίες του και τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως είναι ήδη νεκρή. Ξεκινά να υποπτεύεται ότι η εξαφάνισή της συνδέεται με τον φόνο της Ρόζας. Από την άλλη, η Αγγέλα ενημερώνει τον Ρήγα ότι το παιδί της Ελένης δεν είναι του Νικόλα, κάτι που τον πανικοβάλλει καθώς φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η δική του ανάμειξη. Γρήγορα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο με τη βοήθεια της Ελένης. Εν τω μεταξύ, ο Ιορδάνης κάνει τα πάντα για να αποφύγει τον αναγκαστικό γάμο του με την Καλλιόπη, αλλά η εμφάνιση της αδελφής της, της πανέμορφης Βενετίας, τον βάζει σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες. Η Κυβέλη αποφασίζει να διώξει την Αλίκη από το ξενοδοχείο, ενώ οι έρευνες του αστυνόμου Κομνηνού τον οδηγούν σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που αλλάζει τη ζωή του Χαραλάμπη. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη ανακαλύπτει την πραγματική διεύθυνση του Κοσμά και τη λέει στον Πέτρο, που βρίσκει εκεί αντικείμενα που τον σοκάρουν, ενώ κάποιος επιχειρεί να του κλείσει το στόμα.

Grand Hotel – Επεισόδιο 13

Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πικρή αλήθεια για την αδελφή του, καθώς μαθαίνει πράγματα που ποτέ δεν φανταζόταν. Η Αλίκη στέκεται δίπλα του, προσπαθώντας να του προσφέρει παρηγοριά. Ο Χαραλάμπης μοιράζεται με τη Θεώνη όσα έμαθε για τη Βασιλική, κάτι που τους φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Η Ελένη, ως βοηθός οικονόμου πλέον, αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά την Αγγέλα, ενώ ο Ιορδάνης αρχίζει να φλερτάρει με την Βενετία, προκαλώντας την οργή της Καλλιόπης αλλά και του πατέρα της. Ο Χρόνης ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου, συνειδητοποιώντας τη συγγένεια του με τη Βασιλική. Μια συνάντηση μεταξύ τους παίρνει απρόσμενη τροπή, με τις Αρχές να βρίσκουν ακόμη ένα πτώμα.

Grand Hotel – Επεισόδιο 14

Ο Πέτρος συντετριμμένος οδηγείται από τον Χρόνη μπροστά στο άψυχο σώμα μιας κοπέλας για να αναγνωρίσει αν είναι η αδελφή του. Η Αλίκη, ανήσυχη για την ξαφνική αποχώρηση του Πέτρου από το ξενοδοχείο με την αστυνομία, αρχίζει να τον αναζητά. Ο Χαραλάμπης επισκέπτεται το Grand Hotel για να αποσπάσει πληροφορίες για τον Πέτρο από την Αγγέλα. Εκείνη, προβλέποντας ότι ο Νικόλας θα πληγωθεί βαθιά από την Ελένη, βγάζει προς τα έξω το πιο σκληρό της πρόσωπο. Ο Χρόνης συνεργάζεται με τον Πέτρο, την Αλίκη και τον Νικόλα για να πιάσουν το δολοφόνο με το χρυσό μαχαίρι. Καταστρώνουν ένα πολύπλοκο σχέδιο, όμως αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες δυσκολίες. Όταν ο Χρόνης αποκαλύπτει στην Αλίκη το ένοχο παρελθόν του Πέτρου, εκείνη μένει έκπληκτη.

Grand Hotel – Επεισόδιο 15

Η Αλίκη, απογοητευμένη από τις αποκαλύψεις για τον Πέτρο, αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση μαζί του. Η Ελένη δέχεται πρόταση για δουλειά σε άλλο ξενοδοχείο και σχεδιάζει να εγκαταλείψει το Grand Hotel. Η Κυβέλη, ωστόσο, δεν είναι έτοιμη να την αφήσει να φύγει και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να την εμποδίσει. Παράλληλα, η Σοφία συνειδητοποιεί ότι η Ελένη είναι αυτή που πρόκειται να της δώσει το παιδί της. Ο Χαραλάμπης, γνωρίζοντας πλέον το μυστικό του Πέτρου, τον πλησιάζει για να του αποκαλύψει την αλήθεια για το κοινό τους παρελθόν. Στο μεταξύ, ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι συνεχίζει να κινείται αθέατος στο ξενοδοχείο, με νέο θύμα τον Νικόλα. Το περιστατικό αυτό προκαλεί πανικό, ενώ άλλο ένα μαχαίρι εξαφανίζεται. Ο Ιορδάνης, στην προσπάθειά του να αποφύγει το γάμο με την Καλλιόπη, πιστεύει ότι βρήκε τη λύση, αλλά η Καλλιόπη, τυφλωμένη από ζήλια, προβαίνει σε μια πράξη βίας με τραγικό αποτέλεσμα. Ο Πέτρος επιχειρεί να πλησιάσει την Αλίκη, αφήνοντάς της ένα σημείωμα, που όμως καταλήγει στα χέρια του Ρήγα…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Grand Hotel – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Grand Hotel » πατήστε ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel – Επεισόδιο 10Grand Hotel – Επεισόδιο 11Grand Hotel – Επεισόδιο 12Grand Hotel – Επεισόδιο 13Grand Hotel – Επεισόδιο 14Grand Hotel – Επεισόδιο 15