Grand Hotel Επεισόδιο 1 – Η καμαριέρα εξαφανίζεται

Grand Hotel Επεισόδιο 1 – Ένας νεαρός άντρας με ταπεινή καταγωγή ταξιδεύει σε μια μικρή πόλη για να επισκεφτεί την αδελφή του, η οποία εργάζεται ως καμαριέρα σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, μαθαίνει ότι η αδελφή του έχει εξαφανιστεί εδώ και πάνω από έναν μήνα και έχει απολυθεί λόγω κατηγοριών για κλοπή.

Grand Hotel Επεισόδιο 1 – Η καμαριέρα εξαφανίζεται

Υποψιάζεται ότι κρύβεται κάτι σκοτεινό πίσω από την εξαφάνιση της αδελφής του και αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο για να την αναζητήσει. Με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου του ξενοδοχείου, καταφέρνει να προσληφθεί ως σερβιτόρος, κρατώντας κρυφή την ταυτότητά του. Ξεκινά την έρευνά του, παρατηρώντας προσεκτικά και ερευνώντας ενδελεχώς. Καθώς προχωρά η έρευνα, συναντά μια εκλεπτυσμένη και κομψή γυναίκα που είχε γνωρίσει κατά την άφιξή του. Ανακαλύπτει ότι αυτή η γυναίκα είναι η κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel - Επεισόδιο 1Grand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε