Grand Hotel επεισόδια – Το παρελθόν καίει τον Πέτρο

Grand Hotel επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η σχέση μεταξύ Αλίκης και Πέτρου θα λήξει άδοξα. Αρχικά, οι δυο τους ερευνούν από κοινού για να εντοπίσουν τον δολοφόνο που κυκλοφορεί ανενόχλητος μέσα στο ξενοδοχείο.

Grand Hotel επεισόδια – Το παρελθόν καίει τον Πέτρο

Καθώς συνεργάζονται, έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά κανείς από τους δύο δεν αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα. Παράλληλα, ο αστυνόμος Χρόνης, ερευνά τους θανάτους της Βασιλικής και της Ρόζας και ανακαλύπτει τον ρόλο του Πέτρου σε αυτές τις υποθέσεις. Θέλοντας να τον βοηθήσει, οι δύο άντρες ξεκινούν μια συζήτηση για την καμαριέρα και την εξαφάνισή της. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Χρόνης μαθαίνει συγκλονιστικές αλήθειες για το παρελθόν του Πέτρου, αλήθειες που δεν γνωρίζει κανείς.

Στη συνέχεια, ο Κομνηνός θα αποκαλύψει στην Αλίκη το σκοτεινό παρελθόν του Πέτρου. Η Αλίκη, σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους. Θα προσπαθήσει να κόψει κάθε επαφή μαζί του και να κρατήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση. Η αντίδρασή της υπογραμμίζει το βάρος των αποκαλύψεων και τον αντίκτυπό τους στη ζωή της. Το ερώτημα που παραμένει είναι αν η Αλίκη θα καταφέρει να ξεφύγει από τον Πέτρο και το παρελθόν του. Η εξέλιξη της πλοκής αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές, καθώς οι χαρακτήρες καλούνται να αντιμετωπίσουν δύσκολες αποφάσεις και συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ