Grand Hotel επεισόδια – Νέος επισκέπτης ταράζει τα νερά

Grand Hotel επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η ένταση αυξάνεται καθώς ένας νέος επισκέπτης φτάνει με την κόρη του, προκαλώντας ταραχή και αναστάτωση στο ξενοδοχείο. Η αποκάλυψη του εκβιαστή και ο θάνατός του σοκάρουν τον Πέτρο και την Αλίκη, οι οποίοι τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα.

Grand Hotel επεισόδια – Νέος επισκέπτης ταράζει τα νερά

Παράλληλα, ο Χαραλάμπης, με τη βοήθεια του Νικήτα, ξεκινά την έρευνά του για να εντοπίσει τον υπαίτιο του βιασμού της Πελαγίας, και οι έρευνές τους τους οδηγούν στο πολυτελές ξενοδοχείο, εντείνοντας την ατμόσφαιρα μυστηρίου. Ο Κομνηνός διερευνά τις συνθήκες του θανάτου του Κοσμά, ανοίγοντας όλα τα ενδεχόμενα και προκαλώντας ανησυχία στους γύρω του. Στο μεταξύ, ο Νικόλας εκφράζει την απογοήτευσή του από τη στάση της Ελένης, γεγονός που κεντρίζει την προσοχή της Αγγέλας.

Η Αγγέλα ακούει μια ιδιωτική τους συνομιλία και ανακαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια που θα αλλάξει τα δεδομένα. Ο Χρόνης, παρατηρώντας τη συμπεριφορά του Πέτρου, υποψιάζεται ότι γνωρίζει περισσότερα από όσα αποκαλύπτει και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από αυτόν. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος και η Αλίκη συντονίζονται για να ερευνήσουν τα προσωπικά αντικείμενα του Κοσμά, ελπίζοντας να βρουν στοιχεία που θα τους φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια πριν προλάβει να καταστραφούν. Η άφιξη όμως του νέου επισκέπτη στο Grand Hotel αλλάζει τα πάντα, αφήνοντας τους πάντες σε κατάσταση αναμονής για τις επόμενες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ