Grand Hotel επεισόδια – Μαθαίνει τα κακά μαντάτα και σωριάζεται

Grand Hotel επεισόδια – Συνταρακτικές ανατροπές θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», με επίκεντρο τον Πέτρο, ο οποίος αντιμετωπίζει μια σοκαριστική αλήθεια. Ο Ζάχος απειλεί τη ζωή του Πέτρου με όπλο, αλλά η Βασιλική παρεμβαίνει και τον χτυπάει, σώζοντας έτσι τον αδερφό της. Ο Πέτρος, σοκαρισμένος που την βλέπει, της ζητάει να φύγουν και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς θεωρεί πως εκεί διατρέχει κίνδυνο.

Grand Hotel επεισόδια – Μαθαίνει τα κακά μαντάτα και σωριάζεται

Η Βασιλική συμφωνεί, όμως παράλληλα παραμένει αποφασισμένη να συνεχίσει το σχέδιό της. Αμέσως μετά, πηγαίνει να πάρει ένα γράμμα από το συρτάρι που το είχε κρύψει. Τότε εμφανίζεται η Κυβέλη και την απειλεί να της το δώσει, υπονοώντας ότι μπορεί να την στείλει εκεί που όλοι πίστευαν ότι βρισκόταν μέχρι τώρα. Η Βασιλική κλείνει ένα ραντεβού για την επόμενη μέρα με την Κυβέλη, ενώ στον Πέτρο λέει ψέματα πως δεν έχει βρει το γράμμα. Σχεδιάζουν να συναντηθούν αργότερα για να φύγουν μαζί. Την επόμενη μέρα, η Βασιλική πηγαίνει στο ραντεβού με την Κυβέλη, που την περιμένει με όπλο.

Η Βασιλική ανοίγει το γκάζι και κλείνει το ρεύμα. Αμέσως μετά, ακούγεται μια κραυγή. Όταν τα φώτα ανάβουν ξανά, η Πελαγία ανακαλύπτει το άψυχο σώμα της Βασιλικής. Παράλληλα, η Αλίκη ενημερώνει τον Νικόλα ότι ο Πέτρος δεν γνωρίζει την αλήθεια. Ο Νικόλας τρέχει να τον βρει. Ο Πέτρος τον ρωτά αν έχει δει την αδερφή του, καθώς εκείνη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους. Τότε, ο Νικόλας του αποκαλύπτει την τραγική αλήθεια: «Η Βασιλική είναι νεκρή». Ο Πέτρος καταρρέει, ενώ η αστυνομία ενημερώνεται και ο Χρόνης ξεκινά μια νέα έρευνα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ