Grand Hotel επεισόδια – Έτσι βγάζει απο την μέση την Ελένη

Grand Hotel επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η ένταση κορυφώνεται καθώς η Αγγέλα επιδιώκει να εξοντώσει την Ελένη και το μωρό της. Όταν η Σοφία ανακαλύπτει ότι το παιδί προορίζεται για την Ελένη, αναζητά μια νέα μητέρα για το μωρό της, σκοπεύοντας να το δώσει μόλις γεννηθεί. Φέρνει στο ξενοδοχείο την κοπέλα που έχει επιλέξει, την οποία προορίζει για καμαριέρα, με σκοπό να επιτύχει το σχέδιό της.

Grand Hotel επεισόδια – Έτσι βγάζει απο την μέση την Ελένη

Η Ελένη, όμως, δεν μένει άπραγη. Καταλαβαίνει τι συμβαίνει και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Με αποφασιστικότητα, σερβίρει στην κοπέλα ένα τσάι στο οποίο έχει προσθέσει ένα επικίνδυνο βότανο που προκαλεί αποβολή. Ωστόσο, η Αγγέλα αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της και, σε μια κίνηση απεγνωσμένης αντεπίθεσης, αλλάζει γρήγορα τα φλιτζάνια. Έτσι, η Ελένη καταλήγει να πίνει το δηλητηριώδες τσάι. Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Η Ελένη υποφέρει από φρικτούς πόνους και εμετούς, εξαιτίας της δηλητηρίασης.

Μέσα στην απόγνωσή της, αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι η μητέρα του προσπάθησε να τη δηλητηριάσει, αλλά εκείνος σύντομα ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από το συμβάν. Καθώς οι εξελίξεις πυκνώνουν, ο κλοιός γύρω από την Ελένη στενεύει επικίνδυνα. Οι σκιές των προθέσεων και των συνομωσιών απλώνονται πάνω από το Grand Hotel, δημιουργώντας ένα κλίμα φόβου και αβεβαιότητας για την Ελένη και το μέλλον της. Οι συγκρούσεις και οι ανατροπές είναι αναπόφευκτες, αφήνοντας τους θεατές να αναρωτιούνται ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την επικίνδυνη μάχη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ