Grand Hotel επεισόδια – Έτσι καλύπτει τον δολοφόνο η Κυβέλη

Grand Hotel επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η κατάσταση αγριεύει καθώς η Κυβέλη προσπαθεί να καλύψει τη δολοφονία της Βασιλικής. Ο θάνατος της Βασιλικής προκαλεί αναστάτωση, καθώς την βρίσκουν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο ξενοδοχείο, λίγο πριν την προγραμματισμένη συνάντησή της με την Κυβέλη για να της παραδώσει ένα γράμμα. Η Σοφία αποδεικνύεται η δολοφόνος και η αποκάλυψη αυτή σοκάρει. Ο Πέτρος μαθαίνει για τον θάνατο της αδελφής του και δεν μπορεί να πιστέψει ότι την έχασε για πάντα.

Grand Hotel επεισόδια – Έτσι καλύπτει τον δολοφόνο η Κυβέλη

Μοναχικά, πηγαίνει να θάψει τη Βασιλική, αποφασίζοντας να αποκρύψει την αλήθεια από τη μητέρα του, θέλοντας να την προστατεύσει από τον πόνο. Παράλληλα, η Κυβέλη προσπαθεί να πείσει τον Χρόνη ότι ο θάνατος της Βασιλικής ήταν ατύχημα. Ωστόσο, οι προσπάθειές της είναι μάταιες, καθώς ο αστυνόμος, αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια, ερευνά προσεκτικά τις λεπτομέρειες του εγκλήματος. Εστιάζει σε αποτυπώματα και στις περίεργες συμπεριφορές των ανθρώπων γύρω από την υπόθεση, εντοπίζοντας σύντομα και το σφυρί που χρησιμοποίησαν για τον φόνο.

Ο αστυνόμος επιτίθεται λεκτικά στην Κυβέλη, προειδοποιώντας την να μην ανακατεύεται στην έρευνά του, καθώς σύντομα θα αποκαλύψει τον δολοφόνο. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει μακριά από το ξενοδοχείο. Η Αλίκη, όταν ενημερώνεται για την απόφασή του, θέλει να τον ακολουθήσει, αγνοώντας τις συνέπειες. Έτσι, ετοιμάζει κρυφά μια βαλίτσα και γράφει ένα γράμμα στον Ρήγα, στο οποίο του ανακοινώνει την απόφασή της να τον εγκαταλείψει και ζητάει συγγνώμη για την ακύρωση του γάμου τους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ