Grand Hotel επεισόδια – Αυτός είναι ο λόγος που η Βασιλική σκηνοθέτησε το θάνατο της

Grand Hotel επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, το δράμα κορυφώνεται με αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα πάντα. Η Βασιλική κρατάει ένα μυστικό που θα κλονίσει την οικογένεια Γαζή: γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Κωνσταντίνο Γαζή.

Grand Hotel επεισόδια – Αυτός είναι ο λόγος που η Βασιλική σκηνοθέτησε το θάνατο της

Η καμαριέρα έχει εξαφανιστεί και η οικογένειά της ανησυχεί. Ο Πέτρος, ο αδερφός της, φτάνει στο πολυτελές ξενοδοχείο για να ανακαλύψει την αλήθεια και να βρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Η πλοκή αποκαλύπτει ότι ο Ρήγας εμπλέκεται στην υπόθεση. Ένας άντρας τον εκβιάζει με την απειλή να αποκαλύψει τα γεγονότα γύρω από την εξαφάνιση της Βασιλικής. Ο Κοσμάς, ο εκβιαστής, θα βρει τον θάνατο από τα χέρια του μελλοντικού συζύγου της Αλίκης, ο οποίος θέλει να σιωπήσει τις αποκαλύψεις.

Στα επόμενα επεισόδια, η ιστορία γίνεται πιο σκοτεινή. Ο Ρήγας και η Κυβέλη, οι εχθροί της Βασιλικής, έρχονται στο προσκήνιο. Έχουν ένα μυστικό που τους ενώνει: τον θάνατο του συζύγου της Κυβέλης, Κωνσταντίνου Γαζή. Η Κυβέλη σκότωσε τον άντρα της με τη βοήθεια του Ρήγα, και η Βασιλική το έχει ανακαλύψει. Αυτή η ανακάλυψη την οδήγησε στην εξαφάνιση, όπου σκηνοθέτησε τον θάνατό της για να γλιτώσει από τους εχθρούς της.

Η ανατροπή των γεγονότων και οι κρυφές αλήθειες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς οι ήρωες της σειράς προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων διαταράσσονται και οι προδοσίες έρχονται στο φως. Οι εξελίξεις αυτές υπόσχονται να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία και να φέρουν ανατροπές που θα αλλάξουν την πορεία της ιστορίας στο Grand Hotel.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ