Grand Hotel – Ένας απαγορευμένος έρωτας, μία εξαφάνιση και μία εγκυμοσύνη ταράζουν τα νερά

Grand Hotel – Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη νέα σειρά για τη νέα σεζόν και πριν λίγες ώρες έκανε μια σχετική ανάρτηση. Αυτή η σειρά εποχής μάς μεταφέρει στο μακρινό 1925, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά. Εκεί, ένας απαγορευμένος έρωτας, μια μυστηριώδης εξαφάνιση και μια εγκυμοσύνη ανατρέπουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Grand Hotel – Ένας απαγορευμένος έρωτας, μία εξαφάνιση και μία εγκυμοσύνη ταράζουν τα νερά

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμο Σκιαδιαρέση, Τάσο Νούσια, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Μιχάλη Συριόπουλο και Γιολάντα Καλογεροπούλου. Όπως αποκαλύψαμε πριν λίγες μέρες, κεντρικός ήρωας θα είναι ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο ηθοποιός επιστρέφει στον ΑΝΤ1, μετά τις “Άγριες Μέλισσες”, και θα υποδυθεί τον Πέτρο, ο οποίος προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία της αδελφής του και τελικά ερωτεύεται την Καλλιόπη Χάσκα.

Πριν λίγες ώρες, ο ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια backstage φωτογραφία από το “Grand Hotel” στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Μια θέση σας περιμένει στο τραπέζι του #GrandHotel! Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας τις πρώτες μας στιγμές». Πώς θα εξελιχθεί ο απαγορευμένος έρωτας σε μια κοινωνία με αυστηρούς κανόνες και προκαταλήψεις; Ποιες θα είναι οι συνέπειες της μυστηριώδους εξαφάνισης και πώς θα επηρεάσει τους υπόλοιπους χαρακτήρες;

Θα καταφέρει ο Πέτρος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία της αδελφής του και ποιοι θα σταθούν εμπόδιο στην προσπάθειά του; Αναμένουμε με ανυπομονησία τις απαντήσεις και τις ανατροπές που θα φέρει αυτή η πολλά υποσχόμενη σειρά.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε