Grand Hotel – Εφιαλτικές ώρες για τον Χαραλάμπη – Σε θανάσιμο κίνδυνο

Grand Hotel – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας σοκάρουν. Ο Χαραλάμπης ρισκάρει τη ζωή του για τη Θεώνη, την οποία αγαπάει και οι πράξεις του καθορίζουν την πορεία της σειράς “Grand Hotel”. Η Αλίκη, αποφασισμένη να βρει πληροφορίες, επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα, γεγονός που προκαλεί υποψίες στον Χρόνη. Παρά τις αντιξοότητες, η Αλίκη καταφέρνει να αποκτήσει κρυφά τη διεύθυνση του Κοσμά.

Grand Hotel – Εφιαλτικές ώρες για τον Χαραλάμπη – Σε θανάσιμο κίνδυνο

Με τη βοήθεια του Πέτρου, φτάνουν στον προορισμό τους, μόνο για να ανακαλύψουν μια δυσάρεστη έκπληξη που τους περιμένει. Στο μεταξύ, ο Χρόνης υποψιάζεται τον Ρήγα ως υπεύθυνο για τον φόνο του Κοσμά. Ο Ρήγας προγραμματίζει ένα ρομαντικό δείπνο για την Αλίκη, που δεν ξέρει ότι θα είναι παρών και ο Πέτρος. Οι δύο νέοι έρχονται κοντά, και η Αλίκη αρχίζει να συνειδητοποιεί τα αισθήματα που τρέφει για τον Πέτρο. Στις προσφυγικές περιοχές, ο Χαραλάμπης επιδιώκει να στηρίξει οικονομικά τη Θεώνη, προγραμματίζοντας τη συμμετοχή του σε έναν αγώνα πυγμαχίας.

Η Θεώνη τον προειδοποιεί να μην το κάνει, καθώς φοβάται για τη ζωή του. Δυστυχώς, το κακό προαίσθημά της επιβεβαιώνεται, και οι εξελίξεις γίνονται δραματικές. Παράλληλα, στο Grand Hotel, η Αγγέλα μαθαίνει την αλήθεια για την Ελένη. Ανακαλύπτει ότι το παιδί που περιμένει δεν είναι του Νικόλα, αλλά του Ρήγα. Ωστόσο, η Ελένη δεν τρομάζει από τις απειλές που δέχεται. Αντιθέτως, είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα κρυμμένα της μυστικά, εφοδιασμένη με άσσους στο μανίκι της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ