Grand Hotel – Αποκαλύπτοντας το Μυστήριο

Grand Hotel – Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει νέα σειρά με τίτλο “Grand Hotel” για την επόμενη σεζόν. Η υπόθεση ξεκινά με την άφιξη ενός νέου άντρα στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο “Grand Hotel”, αναζητώντας την αδελφή του που έχει σταματήσει να απαντά στην αλληλογραφία του.

Grand Hotel – Αποκαλύπτοντας το Μυστήριο 

Αποφασισμένος να διαπιστώσει την αλήθεια και πεπεισμένος ότι η αδελφή του δεν θα έκλεβε ποτέ, αποφασίζει να αναλάβει εργασία στο ξενοδοχείο χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Σύντομα γνωρίζει την κόρη της ιδιοκτήτριας, μια όμορφη γυναίκα που είναι καλοσυνάτη προς το προσωπικό αλλά και αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή του ξενοδοχείου. Καθώς οι μέρες περνούν, ο νεαρός συγκεντρώνει αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις υποψίες του για ύποπτες δραστηριότητες στο ξενοδοχείο.

Τα πρόσωπα στο ξενοδοχείο δεν είναι όπως φαίνονται και κάποιος προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό σενάριο αναπτύσσεται και ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στον νεαρό άντρα και την κόρη της ιδιοκτήτριας του “Grand Hotel”. Όταν εκείνη ανακαλύψει την αληθινή ταυτότητά του, αποφασίζει να τον υποστηρίξει στην έρευνά του. Ωστόσο, η μητέρα της και ο αρραβωνιαστικός της θέλουν να εμποδίσουν αυτόν τον έρωτα να εκδηλωθεί.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε