Grand Hotel – Απο την Μάγισσα στη νέα σειρά του ant1

Grand Hotel – Στα πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Grand Hotel», οι εξελίξεις υπόσχονται αποκαλύψεις που θα καθηλώσουν το κοινό. Το σενάριο μεταφέρεται στο 1928, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά, όπου ένας μυστηριώδης άνδρας φτάνει με την ελπίδα να βρει την αδελφή του, η οποία εργαζόταν ως καμαριέρα στο «Grand Hotel».

Grand Hotel – Απο την Μάγισσα στη νέα σειρά του ant1

Καθώς αναζητά την τύχη της, ανακαλύπτει ότι η κοπέλα έχει απολυθεί και τα ίχνη της έχουν χαθεί. Ο άνδρας, αποφασισμένος να μάθει τι συνέβη στην αδελφή του, θα βυθιστεί σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά. Πίσω από τις κλειστές πόρτες του ξενοδοχείου κρύβονται σκοτεινά μυστικά που θα αποκαλυφθούν το φθινόπωρο στον ANT1. Από το πρώτο επεισόδιο, η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο, ενώ η ιστορία αναπτύσσεται με ένταση και ανατροπές. Την επόμενη μέρα από την εξαφάνιση της καμαριέρας, κανείς δεν θυμάται την άτυχη κοπέλα, και το προσωπικό του ξενοδοχείου μόνο αναφέρει ότι η απομάκρυνση της οφείλεται σε κλοπή.

Η υπόθεση φαίνεται να καταλαγιάζει, αλλά ο ήρωας αντιλαμβάνεται ότι του κρύβουν την αλήθεια, κάτι που τον οδηγεί σε πιο επικίνδυνες αναζητήσεις. Αποφασίζει να παραμείνει στο ξενοδοχείο, προσποιούμενος ότι είναι νέος υπάλληλος, με σκοπό να εξετάσει όλες τις πτυχές του προσωπικού και των επισκεπτών. Η έρευνά του τον οδηγεί σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, από τα υπόγεια και τις κουζίνες μέχρι τα πολυτελή σαλόνια και τις κρεβατοκάμαρες. Με το να ακούει κρυφά συνομιλίες και να εκμεταλλεύεται τις επαφές του, θα φτάσει στα άδυτα του ξενοδοχείου για να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην αδελφή του.

Ωστόσο, δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο έρωτας θα μπει στον δρόμο του. Η κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, αν και αρραβωνιασμένη με έναν άντρα που της επέβαλε η μητέρα της, θα ανακαλύψει την αληθινή ταυτότητα του ήρωα. Αντί να τον καταγγείλει, αποφασίζει να τον βοηθήσει στην αναζήτηση της αδελφής του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει σύγκρουση με την οικογένειά της. Η σχέση τους εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο από συνεργασία, καθώς ο ήρωας ερωτεύεται βαθιά την κόρη της ιδιοκτήτριας, γεγονός που τους εμπλέκει ακόμα περισσότερο στα μυστήρια του ξενοδοχείου.

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα, όπως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Καλλιόπη Χάσκα, ο Τάσος Νούσιας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Κόρα Καρβούνη, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιολάντα Καλογεροπούλου και η Τζώρτζια Κουβαράκη. Η σειρά, βασισμένη στο ισπανικό «Gran Hotel», μεταφέρει τους θεατές στα χρόνια του Μεσοπολέμου, με ιστορίες γεμάτες πάθος, ίντριγκα και μυστήριο. Η Καλλιόπη Χάσκα θα υποδυθεί την κόρη της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, ενώ η Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα είναι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Στον ρόλο της καμαριέρας που εξαφανίστηκε, θα εμφανιστεί η Μαρία Μπατή, γνωστή από τη σειρά «Μάγισσα». Η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού γράφουν το σενάριο, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε