Gran Hotel – Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Ant1

Gran Hotel – Η νέα σειρά που θα προβάλει ο ΑΝΤ1 την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τίτλο “Grand Hotel”, υπόσχεται εκπλήξεις τόσο στο καστ όσο και στην υπόθεσή της. Η ιστορία μας ταξιδεύει στα χρόνια του Μεσοπολέμου, γεμάτη ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες και έρωτες.

Gran Hotel – Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Ant1

Την προσαρμογή του ισπανικού σεναρίου έχουν αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, ενώ ο Γιάννης Βασιλειάδης σκηνοθετεί. Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Ο Αντώνης Χαλκιάς επιμελείται τα σκηνικά και ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης τα κοστούμια, αναβιώνοντας την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’30. Η σειρά θα αναπτυχθεί σε 160 επεισόδια και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το καστ. Οι Τάσος Νούσιας, Καλλιόπη Χάσκα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Επιπλέον, έχουν γίνει προτάσεις στους Μαρία Πρωτόπαππα, Αναστάση Ροϊλό, Αναστασία Παντούση, Δημήτρη Καπουράνη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Νίκο Κουρή, Ναταλία Τσαλίκη, Μιχάλη Συριόπουλο και Ειρήνη Δράκου. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κηφισιά το 1928. Ένας νεαρός άνδρας καταφθάνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο αναζητώντας την αδελφή του, η οποία εργαζόταν εκεί. Μαθαίνει από έναν συνάδελφό της ότι την απέλυσαν για κλοπή, αλλά δεν πείθεται. Υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη και αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια.

Η υπόθεση της εξαφάνισης μετατρέπεται σε υπόθεση δολοφονίας, και ο αδελφός του θύματος αφιερώνεται στην αναζήτηση του δράστη. Κινείται με άνεση ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων, αλλά και στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών. Σύμμαχός του στην προσπάθειά του γίνεται η κόρη της ιδιοκτήτριας, μια γοητευτική και ανεξάρτητη γυναίκα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή του ξενοδοχείου, κατόπιν πιέσεων της μητέρας της. Ο νεαρός την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, και όταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Παράλληλα, ένας αστυνομικός σε δυσμένεια προσπαθεί να ερευνήσει την υπόθεση. Με τις ανατροπές στην πλοκή και το δυνατό καστ, η σειρά “Grand Hotel” υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Gran HotelGran Hotel αντ1Gran Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGran Hotel εξελίξειςGran Hotel επεισόδιαGran Hotel επόμενα επεισόδιαGran Hotel νέα σειράGran Hotel τι θα δούμε