Gran Hotel – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς

Gran Hotel – Το κανάλι ΑΝΤ1 ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά για την επερχόμενη σεζόν, με τίτλο “Gran Hotel”, η οποία είναι η ελληνική εκδοχή της ισπανικής σειράς εποχής με το ίδιο όνομα. Η δράση της σειράς θα λαμβάνει χώρα το 1928 σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Gran Hotel – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα “Real Life”, η Καλλιόπη Χάσκα, γνωστή ως “Μεταξία” από τη σειρά “Μάγισσα”, θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο στη νέα παραγωγή του καναλιού. Μαζί της θα είναι ο Τάσος Νιούσας, γνωστός από τη συμμετοχή του στην προηγούμενη επιτυχημένη σειρά εποχής. Το καστ ενισχύεται επίσης με την προσθήκη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, ο οποίος πρόσφατα ξεχώρισε στο “Ναυάγιο” του Mega. Η αναζήτηση για τους υπόλοιπους ηθοποιούς είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Η “Gran Hotel” υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική αναδρομή στη δεκαετία του ’20, με πλούσια κοστούμια και λεπτομερείς σκηνές από το εσωτερικό ενός επιβλητικού ξενοδοχείου. Με την ικανοποιητική επιλογή των πρωταγωνιστών της, η σειρά αναμένεται να κερδίσει την ευρεία αποδοχή του κοινού και να συνεχίσει την παράδοση των επιτυχημένων ιστορικών δραμάτων του καναλιού.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Gran HotelGran Hotel αντ1Gran Hotel εξελίξειςGran Hotel επεισόδιαGran Hotel επόμενα επεισόδιαGran Hotel νέα σειρά