Gran Hotel – Απο το Ναυάγιο στη νέα σειρά του Ant1

Gran Hotel – Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, γνωστός από το Ναυάγιο, επιλέχθηκε για κεντρικό ρόλο στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel, που αναμένεται να κατακτήσει τους τηλεθεατές από τον Σεπτέμβριο. Μαζί του, η δυναμική Καλλιόπη Χάσκα, γνωστή από τη “Μάγισσα” ως Μεταξία, θα προσφέρει το ταλέντο της στη σειρά.

Gran Hotel – Απο το Ναυάγιο στη νέα σειρά του Ant1

Επιπλέον, ο Τάσος Νούσιας, γνωστός ως αρχηγός των Γερακάρηδων, επιστρέφει δυναμικά στον αέρα του καναλιού για να παίξει έναν νέο ρόλο στη σειρά. Το Grand Hotel, ελληνική εκδοχή της ομώνυμης ισπανικής σειράς, θα εκτυλίσσεται το 1928 σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά. Οι προετοιμασίες για τη σύνθεση του πλούσιου καστ συνεχίζονται με έντονο ενδιαφέρον και επαφές για οντισιόν. Η σειρά υπόσχεται να φέρει επίσης πολλά άλλα καταξιωμένα πρόσωπα στο προσκήνιο, δημιουργώντας αναταράξεις και έντονες συγκινήσεις μέσα από τις εξελίξεις του πλοκής.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα της σειράς, η οποία αναμένεται να αφήσει το στίγμα της στην τηλεοπτική σκηνή και να καθηλώσει το κοινό με τις συναρπαστικές της στιγμές. Το Grand Hotel υπόσχεται να είναι ένα από τα κορυφαία σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και στην κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του παρελθόντος.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Gran HotelGran Hotel αντ1Gran Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGran Hotel εξελίξειςGran Hotel επεισόδιαGran Hotel επόμενα επεισόδιαGran Hotel νέα σειρά