Γλυκάνισος – Επεισόδιο 47, 48, 49, 50, 51

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 47, 48, 49, 50, 51 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Γλυκάνισος  του ΣΚΑΪ …

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 47, 48, 49, 50, 51

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 47

Η Αναστασία, σοκαρισμένη με το βίντεο που αθωώνει τον Στρατή, αποφασίζει να το δείξει στην οικογένειά της. Και όσο γίνεται αυτό, ο Μπίλι πηγαίνει στην ταβέρνα της Ραζάν και πάνω στην έντονη κουβέντα προσπαθεί να την χαστουκίσει απειλώντας την ότι είναι η επόμενη. Και το κάνει πράξη το ίδιο κιόλας βράδυ, όταν αποφασίζει να κάψει ό,τι της δίνει χαρά.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 48

Ο Ευστρατίου με βασικό στοιχείο το βίντεο του Χάρη, δίνει διαταγή άμεσης σύλληψης του Μπίλι. Κι ενώ η αστυνομία ψάχνει τον Μπίλι παντού κι εκείνος είναι άφαντος, ο Νεφζάτ είναι ο μόνος που ξέρει πού κρύβεται. Παράλληλα, η μνήμη του Νικήτα αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά, ενώ η Αναστασία βρίσκει τον Πωλ για να τον ευχαριστήσει, για ό,τι έκανε για τον Στρατή. Η Ραζάν, από την άλλη, σε άθλια κατάσταση για την καταστροφή της ταβέρνας της, προσπαθεί μάταια να έρθει κοντά με τη γιαγιά της, ενώ ο Ευστρατίου κλείνει ύποπτο ραντεβού για το βράδυ σε μυστική τοποθεσία.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 49

Ο Νικήτας δηλώνει την πρόθεσή του να κάνει μήνυση στον Έκτορα και προσπαθούν όλοι να τον αποτρέψουν. Εκείνος φεύγει θυμωμένος και επισκέπτεται τον Έκτορα στο σπίτι του. Παράλληλα, ο Ευστρατίου συναντιέται κρυφά με τον Μπίλι και του δίνει πολλές και χρήσιμες «συμβουλές». Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν ανακοινώνει στη Φατιμέ ότι δεν θα ξαναφορέσει μαντίλα. Και όσο οι φίλοι του Μπίλι ψάχνουν να δουν ποιος μπορεί να έστειλε το βίντεο, ο Μπίλι εμφανίζεται στο τμήμα έτοιμος να παραδοθεί.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 50

Ο Νικήτας αποφεύγει φανερά την Ανθή. Παράλληλα, ο Στρατής αποφυλακίζεται ενώ ο Πωλ επισκέπτεται τον Μπίλι στο κρατητήριο. Εκεί, ο Μπίλι του αναθέτει να βρει, ποιος τράβηξε το βίντεο που τον ενοχοποιεί και του ζητάει να εξαφανίσει ό,τι έχει μέσα το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Και όσο ο Στρατής γιορτάζει την επιστροφή του στο σπίτι, ο Πωλ βρίσκει την Αναστασία και την προειδοποιεί ότι ο Μπίλι ψάχνει αυτόν που έστειλε το βίντεο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη, εκνευρισμένη με τον Ραφαήλ, παίρνει τους δρόμους με τ’ αμάξι της και πέφτει κυριολεκτικά πάνω στην Ελεάνα.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 51

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Γλυκάνισος – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Για την αρχική σελίδα « Γλυκάνισος  » πατήστε ΕΔΩ

ΓλυκάνισοςΓλυκάνισος – Επεισόδιο 47Γλυκάνισος – Επεισόδιο 48Γλυκάνισος – Επεισόδιο 49Γλυκάνισος – Επεισόδιο 50Γλυκάνισος – Επεισόδιο 51