Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3, 4

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3, 4 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της νέας σειράς του Open tv …

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3, 4

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3

Η κολλητή φίλη της Ειρήνης, η Εύη, έχει κάνει κατάληψη στο σπίτι της και ο Γρηγόρης προσπαθεί να την ξεφορτωθεί, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν είναι και τόσο εύκολο.

Παράλληλα, ο Σταμάτης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Πέρσα, ενώ το πάρτι γενεθλίων που οργανώνει δεν κυλά ομαλά… Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3, 4

Ο Γρηγόρης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ειρήνη και να μετακομίσει στο σπίτι της, παρά τις αντιρρήσεις των φίλων του αλλά και τις δικές του αμφιβολίες.

Όμως ο ίδιος δεν υπολόγισε τους απρόβλεπτους παράγοντες. Τα δύσκολα, λοιπόν, δεν αργούν να ξεκινήσουν όταν η κολλητή φίλη της Ειρήνης, η Εύη, αρχίζει να κάνει κατάληψη στο σπίτι τους.

Ο Γρηγόρης κάνει τα πάντα για να την ξεφορτωθεί αλλά χωρίςνα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.Όταν, όμως, ενημερώνει σχετικά τον Λευτέρη, εκείνος αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Ο Σταμάτης, από την άλλη, έχει παντρευτεί την Πέρσα. Το ζευγάρι, τσακώνεται και ο Σταμάτης κάνει τα πάντα για να τα βρει με την αγαπημένη του.

Τότε η Σοφία τον βοηθάει με αντάλλαγμα μία γάτα.

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3

Η Ειρήνη είναι ιδιαίτερα αγχωμένη γιατί η μητέρα του Γρηγόρη, η Βάσω, θα έρθει για πρώτη φορά στο σπίτι τους, οπότε πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια για να της κάνει καλή εντύπωση.

Παράλληλα, ο Σταμάτης πρέπει να οργανώσει το πάρτι γενεθλίων της Σοφίας, με την Πέρσα να είναι απολύτως σίγουρη πως κάτι θα πάει στραβά αλλά χωρίςνα μπορεί να προσδιορίσει τι είναι αυτό.

Η μεγάλη στιγμή, λοιπόν, φτάνει και ενώ όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, ένα απρόσμενο περιστατικό καταστρέφει το πάρτι και η Πέρσα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι έχει δίκιο! Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3, 4

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 5, 6

Για την αρχική σελίδα « Για Πάντα Παιδιά » πατήστε ΕΔΩ

open tv Για Πάντα ΠαιδιάΓια Πάντα ΠαιδιάΓια Πάντα Παιδιά open tvΓια Πάντα Παιδιά εξελίξειςΓια Πάντα Παιδιά επεισόδιαΓια Πάντα Παιδιά ΕπεισόδιοΓια Πάντα Παιδιά επόμενα επεισόδιαΓια Πάντα Παιδιά ηθοποιοιΓια Πάντα Παιδιά καστΓια Πάντα Παιδιά νέα επεισόδιαΓια Πάντα Παιδιά νέα σειράΓια Πάντα Παιδιά οπενΓια Πάντα Παιδιά περιλήψειςΓια Πάντα Παιδιά πρεμιέραΓια Πάντα Παιδιά σειραΓια Πάντα Παιδιά τραγούδιΓια Πάντα Παιδιά τρειλερΓια Πάντα Παιδιά υπόθεσηΓια Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 4