Γεμίζει μια κάλτσα με αλάτι και την βάζει στο τηγάνι – Ο λόγος; Θεραπευτικός!

Η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών όταν έχουμε κάποια ίωση, δεν έχει θετικές επιπτώσεις στον οργανισμό μας, σύμφωνα με έρευνες.

Γι αυτό το λόγο, άλλωστε, πριν πάρουμε κάποιο χάπι θα πρέπει να έχουμε ιατρική συνταγή.

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές γρήγορες και θεραπευτικές μέθοδοι, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε άμεσα ορισμένες ασθένειες, όπως είναι ο πόνος του αυτιού (ωτίτιδα). Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μια εύκολη πρακτική προκειμένου να απαλύνετε άμεσα τον έντονο πόνο, που συνήθως απαντάται κατά τους χειμερινούς μήνες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η γυναίκα βάζει σκέτο αλάτι σε ένα τηγάνι για λίγα λεπτά και μετά το τοποθετεί μέσα σε μια άσπρη κάλτσα. Βέβαια, εσείς μπορείτε να βάλετε και το αλάτι κατευθείαν μέσα στην κάλτσα και να την βάλετε πάνω στο τηγάνι για 5 λεπτά, προκειμένου να είναι ελαφρώς ζεστή.

Στην συνέχεια, την τοποθετεί δίπλα στο αυτί του παιδιού και στο μέρος του σαγονιού για ένα λεπτό. Επαναλαμβάνει την διαδικασία 15 φορές και αμέσως το παιδί ανακουφίστηκε από τον έντονο πόνο, χωρίς την χρήση αντιβιοτικών. Εάν, βέβαια, συνεχιστεί ο πόνος, τότε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό.

Δείτε το βίντεο:

alatikaltsatigani