Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος

Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) του Τρίτου Κύκλου της σειράς του Sigma TV

Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος

Γαλάτεια – Επεισόδια 145 3ος’ Κύκλος

Ο Άγγελος επισκέπτεται την Ισμήνη στο ραφτάδικο με τη δικαιολογία ότι θέλει να του ράψει τα κοστούμια στην παράσταση που πρόκειται να ανεβάσει. Ο Ανδρέας υποψιάζεται πως πίσω από το σχέδιο δηλητηρίασης του Καράγιωρκη κρύβεται ο παππούς του και αποφασίζει να του μιλήσει, αλλά η απάντηση του Αντζουλή θα τον εκπλήξει. Η είδηση του εμπρησμού του σπιτιού του Ιμπραήμ διαδίδεται. Ο Πολυδεύκης προειδοποιεί τον Πετρή πως όσοι είναι εναντίον της Γαλάτειας θα κατηγορήσουν την οικογένεια της ως υπεύθυνους για τον εμπρησμό με τη δικαιολογία πως ήθελαν να αποκρύψουν στοιχεία εις βάρος της. Ένα ακόμα γράμμα από τον άγνωστο αποστολέα, φτάνει. Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος

Αυτή τη φορά όμως παραλήπτης είναι ο Πετρής στον οποίο αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για τον εμπρησμό. Στη δίκη της Γαλάτειας η μαρτυρία μιας συναδέλφου της θα οδηγήσει την υπόθεση εις βάρος της. Ο Φοίβος αιφνιδιασμένος από την μαρτυρία αυτή δεν μπορεί να την αντικρούσει. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στην Μαριγούλλα και την Ειρήνη όλα όσα έγιναν μεταξύ εκείνης και του Ανδρέα με την επιστροφή του στην Κύπρο. Μια ανθοδέσμη φτάνει για την Ειρήνη. Εκπλήσσονται όμως όταν αντιλαμβάνονται ποιος την στέλνει. Η Πολύμνια προσπαθεί να φτιάξει τις σχέσεις της με τον Στράτο. Στο μεταξύ ο Πολυδεύκης και η Αννέττα λένε στο Φιλή για το ενδιαφέρον της Φωστήρας.

Γαλάτεια – Επεισόδια 146 3ος’ Κύκλος

Ενώ ο Άγγελος βρίσκεται με την Ισμήνη φτάνει ο Πολυδεύκης φέρνοντας της σημαντικά νέα. Ο Άγγελος αντιλαμβάνεται πως ο Πολυδεύκης ψάχνει να βρει τον γιο της Ισμήνης. Πράγματι ο Πολυδεύκης ενημερώνει την Ισμήνη για τις εξελίξεις στην έρευνα του για ανεύρεση του Νικόλα. Καθώς ο Πετρής μαθαίνει τα όσα έγιναν στο δικαστήριο και πως η Γαλάτεια του είχε πει ψέματα για μία από τις βραδινές της εξόδους, προβληματίζεται για το πώς να χειριστεί το θέμα.

Ο Καράγιωρκης αποκαλύπτει στην Φαίδρα πως πιστεύει πως του κρύβει ένα μεγάλο και επικίνδυνο μυστικό. Η Φανούλλα προσπαθεί να πείσει τον Αντζουλή να δώσει μια ευκαιρία στον Φοίβο να αποδείξει πως δεν ήρθε στο σπίτι για να τον κατασκοπεύσει. Ο Αντζουλής αποφασίζει να μιλήσει με τον Φοίβο κάνοντας του μεγάλες αποκαλύψεις. Η Μαριγούλλα αποκαλύπτει στην Αντιγόνη ότι ο Άγγελος είναι ερωτευμένος με την Ειρήνη.

Στη συνέχεια φτάνουν στο σπίτι ο Άγγελος και ο Ανδρέας. Η Αντιγόνη, παρά τις αντιρρήσεις του, αποκαλύπτει σε όλους ότι τα έφτιαξε με τον Ανδρέα. Στην παρέα προστίθεται και η Δωροθέα η οποία βλέποντας για πρώτη φορά την Αντιγόνη, τον Ανδρέα και τον Παναγιώτη νομίζει πως είναι ηθοποιοί που θα παίξουν στην παράσταση που θα ανεβάσει ο Άγγελος. Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος

Γαλάτεια – Επεισόδια 147 3ος’ Κύκλος

Η Αντιγόνη είναι θυμωμένη μετά την εισήγηση του Ανδρέα να προτείνουν στη Φαίδρα να λάβει μέρος στο θεατρικό του Άγγελου. Τον κατηγορεί ότι ο πραγματικός λόγος που της ζήτησε να γίνουν ζευγάρι είναι για να ξεπεράσει τη Φαίδρα. Παράλληλα η Φαίδρα αποκαλύπτει στην Ισμήνη όλα όσα της είπε ο Καράγιωρκης το προηγούμενο βράδυ. Η Ισμήνη πιστεύει πως ο Καράγιωρκης την υποψιάζεται. Της ζητά να παραμείνει ψύχραιμη ενώ αποφασίζει να ζητήσει τη συμβουλή του Ηλία.

Ακολούθως η Ισμήνη εξομολογείται στην αδελφή της ότι έχει αισθήματα για τον Πολυδεύκη. Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει στον Άγγελο ότι ο Πολυδεύκης του ανέθεσε να κάνει έρευνα για να τον εντοπίσει. Ο Άγγελος του ζητά να παραπλανήσει τον Πολυδεύκη.

Ενώ ο πρόεδρος του δικαστηρίου δίνει εντολή στον Φοίβο να ετοιμαστεί για να παρουσιάσει τους μάρτυρες υπεράσπισης της Γαλάτειας, εκείνος φοβάται ότι οι μάρτυρες που έχει δεν θα φέρουν κάποιο σημαντικό στοιχείο υπέρ της. Η Φανούλλα τότε του προτείνει μια λύση που πιστεύει πως θα έχει σίγουρα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή η Γαλάτεια εκμυστηρεύεται στην Θέκλα πως ο μόνος που πιστεύει πως μπορεί να την βοηθήσει είναι ο άγνωστος που στέλνει τα μυστήρια γράμματα. Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος

Γαλάτεια – Επεισόδια 148 3ος’ Κύκλος

1η Απριλίου 1964 και η Κύπρος γιορτάζει την επέτειο της έναρξης του αγώνα της ΕΟΚΑ. Ήμερα μνήμης και για τον Πετρή, τον Στράτο και τον Πολυδεύκη, οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα. Ο Πολυδεύκης θυμάται τα γεγονότα που οδήγησαν στη θυσία του γιου του, Ισίδωρου. Η μνήμη του ανατρέχει στη μοιραία εκείνη νύχτα που ο Ισίδωρος πρόσφερε τη ζωή του για προστατέψει τον ίδιο, τον Στράτο και τον Πετρή από τον εχθρό.

Στο μεταξύ ο Φιλής έχει ετοιμάσει μια ειδική παράσταση του Καραγκιόζη αφιερωμένη στη μνήμη του Ισίδωρου γεγονός που συγκινεί την Αννέττα. Παράλληλα ο Αντζουλής και η Φανούλλα τελούν το μνημόσυνο της Φλουρεντζούς, 9 χρόνια μετά το θάνατο της στην έκρηξη του καμπαρέ του Αντζουλή. Η Ειρήνη επισκέπτεται τη Γαλάτεια στη φυλακή, έχοντας να της κάνει μια σημαντική αποκάλυψη.

Γαλάτεια – Επεισόδια 149 3ος’ Κύκλος

Ο Άγγελος, μετά τη συμβουλή του Ανδρέα και της Ειρήνης, αποφασίζει να μιλήσει ανοικτά στην Ισμήνη και να της αποκαλύψει ότι είναι γιος της. Πριν όμως φτάσει στο ραφτάδικο, βλέπει τον Αντζουλή και τον Ηλία να μπαίνουν σ’ αυτό. Ενώ η κατάσταση της Λυδίας δείχνει να βελτιώνεται ο Ηλίας απογοητεύεται όταν η κόρη του, του ζητά να της αγοράσει νυφικό, σίγουρη πως θα παντρευτεί τον Φοίβο. Ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Αντιγόνη, εκείνη του ζητά ως απόδειξη ότι δεν ενδιαφέρεται για τη Φαίδρα, να φύγουν κρυφά και να ζήσουν τον έρωτα τους στο εξωτερικό.

Ο Φοίβος αποκαλύπτει στη Γαλάτεια πως οι πληροφορίες που αναφέρονταν στο γράμμα του άγνωστου αποστολέα σχετικά με τον εμπρησμό του σπιτιού του Ιμπραήμ ήταν σωστές. Ωστόσο δηλώνει αδύναμος να τις χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο λόγω της εμπλοκής εξτρεμιστικών οργανώσεων. Όταν η Γαλάτεια του ζητά να βρει αποτελεσματική λύση για να τη σώσει ο Φοίβος της προτείνει να παρουσιάσουν ψευδομάρτυρες στο δικαστήριο. Η Γαλάτεια απορρίπτει κάθετα την πρόταση αυτή.

Μια αναφορά της όμως στην Αννέττα θυμίζει στον Φοίβο ότι η Σεμιλέ κατηγόρησε την Αννέττα ως ύποπτη για το φόνο του Ιμπραήμ. Αρχίζει να σκέφτεται μήπως τελικά αυτές οι υποψίες μπορεί να είναι αληθινές. Στο μεταξύ η Φωστήρα έρχεται να δει τον Πολυδεύκη για να μάθει την απάντηση του Φιλή στα προξενεία που του έστειλε. Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος

Γαλάτεια – Επεισόδια 150 3ος’ Κύκλος

Ο Άγγελος κρυφακούοντας τη συζήτηση της Ισμήνης με τον Αντζουλή και τον Ηλία μαθαίνει πράγματα που τον αφήνουν έκπληκτο. Ο Ανδρέας κάνει δώρο στην Αντιγόνη ένα ακριβό δακτυλίδι ως ένδειξη της αγάπης του αλλά της ζητά να το κρατήσει μυστικό. Εκείνη όμως ενθουσιασμένη το δείχνει στην Ειρήνη και στη Μαριγούλλα και τους λέει πως παρά τις παραινέσεις του Ανδρέα θα το φοράει παντού. Η Ισμήνη λέει στη Φαίδρα ότι μίλησε στον Ηλία για τις υποψίες τους για τον Καράγιωρκη.

Της δίνει ένα όπλο που της άφησε ο πατέρας τους για να χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που ο Καράγιωρκης προσπαθήσει να την απειλήσει. Όταν η Φαίδρα επιστρέφει στο σπίτι για να πει στην Αντιγόνη όλα όσα της είπε η Ισμήνη βλέπει στο δάκτυλο της το δακτυλίδι που της έκανε δώρο ο Ανδρέας. Η Γαλάτεια αντιδρά άσχημα όταν ο Φοίβος της αποκαλύπτει τις υποψίες του ότι η Αννέττα θα μπορούσε να σκοτώσει τον Ιμπραήμ. Αργότερα ο Φοίβος ζητά από τον βοηθό του να ψάξει στο σπίτι της Αννέττας για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του.

Γαλάτεια – Επεισόδια 151 3ος’ Κύκλος

Ο Άγγελος αποκαλύπτει στον Ανδρέα όλα όσα έμαθε για την Ισμήνη, τον Αντζουλή και τον Ηλία. Η Φαίδρα εκπλήσσεται όταν βλέπει στο δάχτυλο της Αντιγόνης το δαχτυλίδι που είχε δει στο χρηματοκιβώτιο του Καράγιωρκη. Όταν η Αντιγόνη της εξηγεί ότι της το έδωσε ο Ανδρέας επειδή την αγαπά η Φαίδρα δεν την πιστεύει. Κατηγορεί την αδελφή της ότι της το χάρισε ο Καράγιωρκης και πως είχε κρυφό δεσμό μαζί του για να την εκδικηθεί επειδή ζήλευε τον Ανδρέα.

Ενώ η Αντιγόνη αρνείται έντονα τις κατηγορίες της Φαίδρας εκείνη δεν την πιστεύει. Θυμωμένη παίρνει το πιστόλι που της έδωσε η Ισμήνη και πάει στο δωμάτιο του Καράγιωρκη αποφασισμένη να τον σκοτώσει. Η Αντιγόνη τρομαγμένη ζητά τη βοήθεια του Ανδρέα. Θα προλάβει ο Ανδρέας όμως να επέμβει; Ενώ η Πολύμνια και ο Στράτος περνούν μια ρομαντική βραδιά ο Στράτος της απολογείται που την υποψιαζόταν πως κοιμήθηκε με τον Καράγιωρκη.

Η Πολύμνια, μη αντέχοντας τις ενοχές για τα όσα έγιναν μεταξύ εκείνης και του Καράγιωρκη τη βραδιά των Χριστουγέννων, φαίνεται έτοιμη να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Στο μεταξύ η Ειρήνη ομολογεί στην Μαριγούλλα, πως ίσως να είναι έγκυος με το παιδί του Μπαρίς. Γαλάτεια – Επεισόδια 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 3ος’ Κύκλος

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Γαλάτεια – Επεισόδια 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 3ος’ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Γαλάτεια » πατήστε ΕΔΩ

3os kyklosΓαλάτειαΓαλάτεια - Επεισόδια 145 3ος’ ΚύκλοςΓαλάτεια - Επεισόδια 146 3ος’ ΚύκλοςΓαλάτεια - Επεισόδια 147 3ος’ ΚύκλοςΓαλάτεια - Επεισόδια 148 3ος’ ΚύκλοςΓαλάτεια - Επεισόδια 149 3ος’ ΚύκλοςΓαλάτεια - Επεισόδια 150 3ος’ ΚύκλοςΓαλάτεια - Επεισόδια 151 3ος’ ΚύκλοςΓαλάτεια sigma tvΓαλάτεια επεισόδιαΓαλάτεια επόμενα επεισόδιαΓαλάτεια σίγμα